Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Utrustning för cykelparkeringar

Cykeln har blivit mer och mer populär som transportmedel och allt fler svenskar har börjat cykla till jobbet. Uppmuntra denna nya trend genom att utrusta din verksamhet med funktionella cykelparkeringar. Vi säljer cykelställ av alla dess slag för skolgårdar, affärsområden, stadsområden och arbetsplatser.

14 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Pris  
Under 300 kr(3)
600 kr - 1000 kr(4)
1100 kr - 1300 kr(2)
1900 kr - 2600 kr(2)
Över 2700 kr(3)

Enligt Svensk cyklings cykelrapport finns det allt fler cyklar i Sverige. Idag pendlar ungefär var femte svensk till jobbet varje dag och var tredje svensk tar cykeln till jobbet eller skolan minst en gång i veckan.

I storstäderna bidrar trafikköer och trängselskatter till att fler och fler väljer att cykla till jobbet. I Malmö sker nästan 30% av alla arbetsresor inom och utanför staden på cykel. Andelen arbetsresor på cykel inom Malmö ligger på 38% och överskrider andelen arbetsresor som sker med bil (34%). Även i Stockholm har cykeltrafiken ökat.

I takt med att antalet cyklister ökar på Sveriges vägar ökar även intresset för förmånscyklar. Själva förmånen består av två delar – ett cykelbidrag som arbetsgivaren betalar och en personalcykel som man själv bekostar via en månadsavgift. Den anställde får tillgång till en fri cykel medan arbetsgivaren får friskare personal vilket gynnar båda parter.

Glöm inte bort cyklisterna när du utrustar din parkering! Se till att cyklarna har sin egen plats så att de inte är i vägen för de övriga fordonen och så att de kan låsas fast på ett ordentligt sätt i stöldförebyggande syfte.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng