Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Kallasfalt och tillbehör

Mindre hål, sprickor och ojämnheter i underlag av cement, betong och asfalt går snabbt att laga med vår kallasfalt och vår speciella vägbeläggning. Du slipper på detta vis renovera ett helt område, vilket sparar både tid och pengar.

5 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :

Är dina golv och vägar i dåligt skick? Små hål, sprickor och ojämnheter går att fixa till utan att du behöver renovera hela området. Vår kallasfalt är en snabb och prisvänlig lösning som kan användas på asfaltsunderlag inom- och utomhus. Vår syntetiska vägbeläggning används på betong- och cementgolv.

Setons kallasfalt är en flytande asfaltslösning bestående av granulat, sand och bitumen som lagar potthål och förseglar tjälsprickor. Blandningen fungerar utmärkt i trafiktäta områden och torkar mycket snabbt - vägen är trafiktålig efter bara en halvtimme. Produkten appliceras i 3 enkla steg:

1. Sopa noga rent håligheten för att avlägsna smuts och skräp som annars kan göra att kallasfalten inte fäster ordentligt.
2. Applicera kallasfalten med ett mindre appliceringsverktyg. Var noga med att fylla håligheten ordentligt och eliminera alla luftbubblor.
3. Jämna ut och kompaktera ytan. Kallasfalten ska ligga några millimeter över resten av golvytan.

Spärra av arbetsområdet med våra Avspärrningsstaket, avspärrningsnät och andra avspärrningsprodukter eller Avspärrningsstolpar, kedjor och tillbehör .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng