Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Målarfärg och sprayfärg

Vår målarfärg och sprayfärg är idealisk för markering av vägar, parkeringar, lagergolv, idrottsplaner och skolgårdar. Färgens exceptionella slitstyrka gör att linjerna håller extra länge och att du därmed slipper förnya dem jämt och ständigt. Våra markeringsvagnar gör det lätt som en plätt att använda färgen.

6 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :

Använd vår trafiklinjefärg tillsammmans med våra vägmärken för att skapa vägledande markeringar för trafikanterna på dina enskilda vägar och parkeringar. Tydliga vägmarkeringar undviker trafikkaos och olyckor samt gör att trafiken flyter.

Vår sprayfärg är perfekt för linjemålning på parkeringar och andra trafikområden. Den ger snabba, snygga och hållbara resultat när den används på rätt sätt. För riktigt proffsiga linjer rekommenderar vi dig att använda färgen med våra Schabloner och en av markeringsvagnarna under rubriken Märkmaskiner, målarpenslar och andra målartillbehör .

Kontrollera att underlaget är i gott skick innan du börjar märka ut dina parkeringsplatser. Eventuella tjälskott, spickor och potthål måste först lagas. Använd vår Kallasfalt för att laga dina vägar själv.

Öka säkerheten på dina vägar och parkeringar med rätt trafikutrustning. Se vårt sortiment av Farthinder , Trafikspärrar , Trafikpollare .

Se även våra Vägskyltar, välkomstskyltar och hänvisningsskyltar .

Läs mer om "Linjemålning & vägmarkeringar" i vår informationsguide.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng