Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Vägskyltar, välkomstskyltar och hänvisningsskyltar

Vi har parkeringsskyltar, vägskyltar och välkomstskyltar för parkeringar och enskilda vägar. Här finns en lösning för de flesta behov: prisvänliga skyltar i PVC, robusta skyltar i aluminium eller kundanpassade skyltar. Vi erbjuder även ett stort utbud av stolpar och skyltfästen.

75 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Form  
Rund(15)
Kvadratisk(1)
Rektangulär(1)
Skyltfamilj  
Varning(19)
Förbud(17)
Trafik och parkering(8)
Påbud(7)
Reflekterande  
Ja(39)
Retroreflekterande(11)
Nej(2)
  1. 1
  2. 2

En tydlig skyltning ökar säkerheten och underlättar navigeringen på trafiktäta vägar och parkeringar. Observera att våra vägmärken inte är godkända för användning på det allmänna vägnätet. De kan däremot användas på parkeringar och enskilda vägar.

En god skyltning börjar redan vid infarten till området. Välkomstskyltar tar emot besökare på ett trevligt sätt, upplyser om öppettider och annan relevant information samt visar vart man ska ta vägen.

Våra vägmärken anger gällande förbud och påbud. De kan eventuellt kombineras med linjer på vägbanan för att ytterligare vägleda trafikanterna. Se våra produkter under kategorin Vägmarkering .

Våra parkeringsskyltar identifierar P-platser som är reserverade eller endast tillåtna för vissa användare. De flesta av våra skyltar kan kundanpassas för att ge dem en mer personlig prägel.

Cyklister har tendens att låsa fast sina mopeder och cyklar lite var som helst. Undvik detta fenomen genom att utrusta parkeringen med Cykelställ .

Se hela vårt sortiment av Skyltar .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng