Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Skyltfästen och stolpar

Olika typer av skyltar kräver olika typer av fästen. Vi lagerför fästen för både plana och kantbockade skyltar. Här hittar du även våra skyltstolpar och olika förankringslösningar. Vi har även dubbelhäftande tejp, krokar, kedjor och andra typer av skyltfästen för innemiljöer. Se våra Fästen för inomhusskyltar .

20 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Pris  
Under 100 kr(2)
100 kr - 200 kr(5)
200 kr - 400 kr(4)
400 kr - 800 kr(5)
Över 800 kr(4)

Här hittar du allt du behöver för att montera dina stolpar på ett hållbart och väl synligt sätt. Vi tillhandahåller kompletta system med stolpar och passande fästen för både plana och kantbockade skyltar.

Kantbockade skyltar är utformade för att kunna fästas vid stolpen med hjälp av U-järn. Dessa hakas fast direkt på den bockade listen som sträcker sig längs med skyltens ytterkant. Varje stolpe kräver minst 2 U-järn för att sktylten ska få en ordentlig stadga och mycket stora skyltar kan behöva fästas på fler än 1 stolpe.

Plana skyltar saknar den kant vari U-järnen fästs. För att komma runt problemet kan du använda dig av självhäftande skenor som klistras fast på skyltens baksida och som sedan håller fast U-järnen. Varje stolpe kräver minst 2 skenor + spännjärn.

Använd en skyltstolpe med stolpfot för skyltar som ska sitta uppe en kortare tid. Permanenta skyltar bör monteras på en skyltstolpe som gjuts fast i marken eller stoppas ner i ett betongfundament. Läs om hur du markfäster dina skyltstolpar här.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng