Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Postlådor och produkter för posthantering

Våra postlådor, brevkorgar och sorteringsfack underlättar den dagliga posthanteringen på större verksamheter som tar emot/skickar mycket brev och paket. Produkterna hjälper dig att sortera och hålla kolla på vad som ska till vilken kollega och gör att man kan spendera mindre tid på att ta hand om posten och mer tid på viktigare arbetsuppgifter!

8 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

I dagens samhälle har e-post till stor utsträckning ersatt vanlig papperspost, men även om antalet skickade brev har minskat drastiskt de senaste årtiondena rör det sig fortfarande miljontals försändelser om året.

Våra postlådor, brevkorgar och sorteringsfack underlättar den interna posthanteringen på arbetsplatsen och ser till att man spenderar så lite tid som möjligt på att öppna, sortera och dela ut alla brev som kommer.

Tänk på att återvinna alla papper i stället för att slänga dem i paperskorgen! Genom att återvinna allt pappersavfall hjälper du till att spara energi och träd och gör på samma gång en insats för miljön. Se våra Soptunnor och behållare för avfallssortering .