Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Överfallsalarm och personlarm för ensamarbete

Känner du dig otrygg på arbetsplatsen eller i vissa situationer i vardagen? Vi erbjuder personliga larm för extra trygghet.

Våra produkter är perfekta vid ensamarbete och i situationer som kan upplevas som otäcka, såsom promenader och joggingturer i mörkret. De är lätta att aktivera och avger ett starkt larmljud avsett att påkalla omgivningens uppmärksamhet och skrämma iväg potentiella gärningsmän.

3 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Behöver du hjälp med att välja rätt produkt? Vi erbjuder 2 olika slags larm:

Personlarm för ensamarbete
Ensamarbetare löper större risk än andra arbetare eftersom de inte har några kollegor i närheten som kan ingripa eller tillkalla hjälp om något skulle hända.

Med ensamarbete avses fysisk isolering där den som utför arbetet inte kan få kontakt med andra människor utan att använda ett tekniskt kommunikationshjälpmedel. Till ensamarbete räknas även situationer då man befinner sig bland andra människor men trots detta inte kan räkna med att få hjälp i en kritisk situation. Yrken där ensamarbete är vanligt förekommande är t.ex. väktare, hemtjänstbiträde, servicetekniker samt arbetare inom jord- och skogsbruk.
För dessa yrkesgrupper är risken för kroppsskada, våld och hot stor och arbetsgivaren är skyldig att vidta åtgärder för att garantera personalens säkerhet. Våra personliga larmsändare erbjuder trygghet för ensamarbetare genom att se till att de snabbt kan påkalla omgivningens uppmärksamhet om något skulle hända. De är perfekta för personer som arbetar ensamma antingen på heltid eller periodvis.


Överfallslarm
Överfallslarm används för att skapa en känsla av trygghet både på arbetet och privat.

Våra larm ger ett effektivt skydd vid överfall eller hotfulla situationer. De är lätta att använda och aktiveras med ett lätt tryck på larmknappen. Det starka larmljudet påkallar allmänhetens uppmärksamhet och skrämmer förhioppningsvis bort angriparen.