Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Passersystem: dörrlås och dörrstängare

Håll koll på vem som tar sig in och ut ur dina lokaler med hjälp av våra dörrlås. Vi har allt från enkla dörrstängare till mer avancerade dörrlås med kodlås.

8 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Höj säkerheten på arbetsplatsen med hjälp av ett av våra dörrlås för innerdörrar. Låsen placeras på dörrar som leder till rum som av säkerhetsskäl endast får tillträdas av behörig personal. Välj en modell med kodlås på dörrar som måste kunna öppnas av många olika personer för att slippa ha en massa extranycklar eller för att slippa springa runt och leta efter personen som har ansvar för nyckeln. Ett Hänglås duger bra på dörrar till dörrar som behöver öppnas mindre ofta.

Vi erbjuder även dörrlarm för nödutgångar. Dessa måste kunna användas som flyktväg i en utrymningssituation och därför får de inte vara låsta från insidan. Detta kan skapa stora säkerhetsproblem eftersom de olåsta dörrarna kan komma att användas utan lov. Dörrlarm är perfekta i större lokaler där man inte kan hålla uppsikt över alla utgångar. Genom att larma alla olåsta dörrar hör du direkt när någon försöker passera dem. Se vårt sortiment av Dörrlås och dörrlarm .