Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Våra kundanpassade produkter

Har du specifika behov eller önskemål? Skapa dina egna produkter med hjälp av detta speciella produktsortiment.

Här kan du beställa kundanpassade skyltar, graverade märkbrickor, etiketter med egna nummerserier med mera.

Upptäck våra kundanpassade lösningar och läs våra vanliga frågor och svar längre ner på sidan.

Creator designverktyg

Har du svårt att hitta en produkt som lever upp till dina förväntningar? Lös problemet genom att skapa din egen! Vi
ger dig möjligheten att skapa kundanpassade produkter som möter även dina mest specifika krav.

CREATOR designverktyg


Vårt användarvänliga designverktyg gör det busenkelt att handla måttbeställda produkter direkt på nätet!
Tack vare CREATOR kan du skapa och förhandsgranska dina kundanpassade produkter med några få musklick! De räcker med att följa instruktionerna för att din produkt ska ta form. Applikationen tar dig igenom de olika etapperna steg för steg och gör att du snabbt och enkelt kan beställa på egen hand!

Vanliga frågor & svar


Vilka produkter går att kundanpassa?

Vi kan kundanpassa (nästan) ALLT... personlig skyddsutrustning, skyltar, etiketter, etc.
Vårt mål är att alltid hitta den bästa lösningen på dina enskilda behov!

Hittar du inte den skylt du letar efter i vårt standardsortiment? Designa din egen! Våra Kundanpassade skyltar för utemiljöer informerar och vägleder personal, kunder och besökare med kundanpassade meddelanden.
Välj material, storlek, form och färg på skylten. Lägg till önskad text och/eller logotyp för att framföra specifika meddelanden och marknadsföra din verksamhet på ett proffsigt och tilltalande sätt!

Samma sak gäller våra produkter för rörmärkning. Vi erbjuder kundanpassade rörmärkningsdekaler och ventilbrickor för tydlig identifiering av ledningarnas innehåll i enlighet med gällande regler.

Seton är även expert på märkning och erbjuder personliga etiketter i ett stort antal material. Vi tillhandahåller allt från enkla pappersetiketter till avancerade säkerhetsetiketter med särskilda häftämnen eller petsäkra material.

Hur kan jag vara säker på att produkterna motsvarar mina förväntningar?

Vi skickar ett korrektur som du får godkänna innan vi tillverkar dina kundanpassade produkter. Korrekturet skickas via e-post och ger dig möjligheten att kontrollera att allt ser okej ut innan vi påbörjar produktionen. Det är först efter att vi har fått ditt godkännande som vi sätter igång!

Vad bör jag tänka på när jag väljer logotyp?

När du väljer att kundanpassa inköpta produkter med din logotyp är det viktigt att du kan tillhandahålla en bild av god kvalitet för ett tillfredsställande resultat. En logotyp av dålig kvalitet riskerar att bli grynig, suddig och oskarp i kanterna medan en bild av god kvalitet kan förstoras och förminskas för att anpassas till produktens verkliga storlek utan att tappa sin skärpa.

Det finns två olika sorters bildformat:
- vektorbilder (.ai, .eps, .cdr, .fh, etc.) kan förstoras hur mycket som helst utan att tappa sin ursprungliga form och utan risk för pixelisering.
- bitmappbilder (.jpeg, .pdf, .tiff, .gif, .psd, .jpg, etc.) förlorar sin kvalitet när man förstorar dem och blir gryniga och oskarpa.
Läs våra råd och tips på hur du väljer bildformat för bästa slutresultat!

Behöver du hjälp med att beställa?


Behöver du ytterligare information om våra produkter, priser eller leveranstider? Har du en produkt i åtanke som du inte hittar i vår webbshop? Glöm inte att vi är experter på kundanpassade lösningar och därmed kan hjälpa till med det mesta! Läs våra Vanliga frågor och svar angående vårt designverktyg eller ring kundtjänst på 0201 203 192 om du vill prata med oss om dina projekt. Du kan även nå oss genom att skicka e-post till contact@seton-sakerhet.se.
Vi hjälper mer än gärna till med att hitta lösningar på dina behov!

Såhär säger några av våra kunder om oss


Här är några av våra kunders åsikter. Se samtliga omdömen och betyg på recensionsplattformen Feefo:

« Snabb leverans, inga dolda kostnader, smidigt att beställa, bra hemsida och stort utbud. »
« Mycket snabb och bra service. Snabb leverans. Rekommenderas. »
« Snabb service och bra kundtjänst som tog kontakt när jag glömde att fylla i alla uppgifter. Bra jobbat Seton!! »
« Jag rekommenderar gärna företaget och handlar gärna igen. Det var bra service via telefon och snabb leverans. Det var inga extra, irriterande, avgifter som tillkom. »
« Snabbt och smidigt att beställa. Beställde per telefon och fick jättebra hjälp av personalen. Leveransen gick också snabbt. Jag är återkommande kund. Helnöjd. »
« Snabb service. Enkelt att beställa. Skulle rekommendera företaget. »

Upptäck utan vidare dröjsmål våra måttbeställda lösningar och skapa dina egna produkter med hjälp av CREATOR designverktyg!

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng