Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)
Våra kundanpassade produkter

Våra kundanpassade produkter

Letar du efter en produkt som inte finns i vårt standardsortiment? Skapa den med hjälp av Seton! Hos oss kan du kundanpassa (nästan) ALLT: skyltar med egen text, etiketter med kundspecifik text, numrering och/eller streckkod, genomdragsplomber med valfri numrering, etc. Läs våra tips på hur du uppnår bästa möjliga resultat längre ned på sidan.

Såhär säger några nöjda kunder om oss:

Följande kundomdömen kommer från Feefo kundomdömessajt.

Feefo

"Supersnabb leverans, toppentrevlig kundtjänst! :)"

Feefo

"Mycket bra bemötande, trevlig personal, snabb cervis, mycke bra grejer, snabb leverans, bra priser, kort o gott ett bra köpställe."

Feefo

"Snabbt, smidigt och flexibelt"

Vanliga frågor och svar

Vilka produkter går att kundanpassa?

Vi kan kundanpassa (nästan) ALLT... personlig skyddsutrustning, skyltar, etiketter, med mycket mer. Vi har som mål att alltid hitta den bästa lösningen på dina enskilda behov!

Hittar du inte den skylt du letar efter i vårt standardsortiment? Designa din egen! Våra kundanpassade skyltar för utemiljöer informerar och vägleder personal, kunder och besökare med kundanpassade meddelanden.
Välj material, storlek, form och färg på skylten. Lägg till önskad text och/eller logotyp för att framföra specifika meddelanden och marknadsföra din verksamhet på ett proffsigt och trevligt sätt!

Samma sak gäller våra produkter för rörmärkning. Vi erbjuder kundanpassade rörmärkningsdekaler och ventilbrickor för tydlig identifiering av ledningarnas innehåll i enlighet med gällande lagstiftning.

Seton är även expert på märkning och erbjuder personliga etiketter i ett stort antal material. Vi tillhandahåller allt från etiketter med enkla texter till mer avancerade etiketter med numrering och/eller streckkod.

Hur kan jag vara säker på att produkterna motsvarar mina förväntningar?

Vi skickar ett korrektur som du får godkänna innan vi tillverkar dina kundanpassade produkter. Korrekturet skickas via e-post och ger dig möjligheten att kontrollera att allt ser okej ut innan vi påbörjar produktionen. Det är först efter att vi har fått ditt godkännande som vi sätter igång!

Korrekturet gör att du kan du se hur slutprodukten kommer att se ut samt ger dig möjligheten att göra vissa ändringar och korrigera stavfel innan du ger tummen upp.

Vad bör jag tänka på när jag väljer logotyp?

När du väljer att kundanpassa inköpta produkter med en logotyp eller bild är det viktigt att du kan tillhandahålla en bildfil av god kvalitet för ett tillfredsställande resultat. En bild av god kvalitet kan förstoras och förminskas för att anpassas till produktens verkliga storlek utan att tappa sin skärpa.

logotyp Seton

Det finns två olika sorters bildformat:

  • Vektorbilder (.ai, .eps, .cdr, .fh, etc.) kan förstoras hur mycket som helst utan att tappa sin ursprungliga form och utan risk för pixelisering.
  • Bitmappbilder (.jpeg, .pdf, .tiff, .gif, .psd, .jpg, etc.) förlorar sin kvalitet när man förstorar dem och blir gryniga och oskarpa.

Vektorbilder är att föredra då de ger bättre slutresultat. Läs vår snabbguide för fler råd och tips på hur du väljer logotyp.

Har du fler frågor?

Funderar du över leveranstiden på en viss produkt? Behöver du hjälp av en av våra säkerhetsexperter? Letar du efter en produkt som inte finns i vårt standardsortiment? Vi kan fixa det mesta!

Läs våra vanliga frågor och svar angående vårt designverktyg, ring kundtjänst på 0201 203 192 eller skicka ett meddelande till contact@seton-sakerhet.se. Vår personal står till ditt förfogande och svarar mer än gärna på eventuella frågor.