Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Kundanpassade skyltar och produkter för kontorsmiljöer

Vi vet att behov och önskemål varierar mellan olika verksamheter. Det som fungerar bra på en arbetsplats passar inte nödvändigtvis på en annan. Därför ger vi dig chansen att designa egna skyltar och kontorsprodukter! Vi kundanpassar allt från skyltar till nyckelringar, nyckelband och avspärrningsband.

Våra kundanpassbara skyltar ger arbetsplatsen en personlig prägel samtidigt som de skapar enhet och harmoni. De ger kunder och besökare ett gott intryck så fort de kliver innanför dörren!

8 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Material  
Mässing(1)
Aluminium(1)
Halvhård plast(1)
Vinyl(1)
Bredd  
22mm(1)
240mm(1)
27mm(1)
50mm(1)
Klister  
Nej(2)
Permanent lim(1)

Informera, visa vägen och skapa ordning och reda på kontoret med hjälp av våra kontorsskyltar, avspärrningar och övriga produkter för innemiljöer.

Verksamhetens skyltar är bland det första kunder och besökare ser när de kommer innanför dörren. Med en snygg och enhetlig skyltning har du därmed chansen att göra ett gott intryck redan från början!

Våra graverade skyltar kan kundanpassas med piktogram, text, namn, företagsuppgifter och logotyp, helt enligt dina önskemål! De är hållbara, estetiska och helt perfekta som namnskyltar och dörrskyltar. Se även våra Skyltar för egen utskrift .

Förutom skyltar kan vi även erbjuda nyckelringar, utdragbara avspärrningsband och nyckelband med eget tryck. Vi lagerför dessutom ett stort antal standardprodukter. Se samtliga produkter under rubriken Utrustning för receptioner, kontor och andra inomhusområden .

Upptäck även vårt designverktyg: här kan du skapa, förhandsgranska och handla dina kundanpassade produkter online.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng