Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Nödljusarmaturer och strålkastaraggregat

Hjälp personal och besökare att så snabbt som möjligt hitta vägen ut i en utrymningssituation. Våra genomlysta skyltar garanterar en god synlighet även i mörka och rökfyllda lokaler. Se även våra standardskyltar under rubriken Utrymningsskyltar .

11 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Fotoluminescent  
Nej(4)
Icke fotoluminescerande(2)
Pris  
Under 50 kr(4)
50 kr - 60 kr(2)
470 kr - 1180 kr(2)
1310 kr - 1320 kr(1)
Över 1620 kr(2)

I enlighet med Arbetsmiljöverkets föreskrifter om skyltar och signaler för hälsa och säkerhet under arbete ska ”Skyltar (...) så långt möjligt installeras på lämplig höjd och i ett läge som passar siktlinjen och tar hänsyn till eventuella hinder. Skyltarna ska placeras antingen vid ingången till ett riskområde eller i omedelbar närhet av en särskild fara eller särskilt föremål. De ska också placeras på en plats med bra ljusförhållanden och som är lätt att se och nå. Efterlysande färger, reflekterande material eller artificiell belysning ska användas där dagsljuset är otillräckligt.”

Våra genomlysta skyltar är perfekta för vägledning längs med mörka och svårorienterade utrymningsvägar. Skyltarna drivs med batterier och forsätter att lysa även under strömavbrott.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng