Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Utrymningsskyltar "återsamlingsplats"

Vid en nödutrymning är det viktigt att samtliga personer samlas på ett och samma ställe. På så sätt kan de snabbt räknas ihop och brandkåren kan kolla att ingen är kvar i den brinnande byggnaden.

Vi erbjuder ett antal skyltar som klart och tydligt identifierar verksamhetens återsamlingsplats. Montera gärna skylten några meter över marken för optimal synlighet. Se våra Skyltfästen, skyltstolpar och tillbehör .

26 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Återsamlingsplatsen är den plats dit folk beger sig vid en nödutrymning. Där kontrollerar räddningspersonal att ingen är skadad eller kvar i den brinnande byggnaden.

Återsamlingsplatsen bör placeras på ett ställe som inte är beläget alltför långt bort från byggnadens utgång. Det måste vara lätt att ta sig dit, även för skadade personer. Samtidigt är det viktigt att den inte ligger så nära att människors liv sätts på spel om elden sprider sig snabbt eller om det uppstår en kraftig rökutveckling. Det är också viktigt att man inte är i vägen för räddningspersonal och utryckningsfordon.

Vi saluför ett stort antal skyltar som klart och tydligt markerar den utsedda återsamlingsplatsen. De fyrsidiga och runda modellerna syns från alla håll och kanter och är perfekta när personal från flera olika byggnader samlas vid ett och samma ställe. Modellerna med textfält ger dig möjligheten att markera vilket företag eller avdelning som samlas på den angivna platsen.

Montera gärna skyltarna på en stolpe för maximal synbarhet. Läs mer om våra olika skyltfästen och förankringssystem för stolpar.

Se alla våra Brandskyltar och Utrymningsskyltar .