Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Emballage- och förpackningstillbehör

Behöver du hjälp? Behöver du hjälp? Skydda ditt gods med rätt emballage! Godsskador kan leda till reklamationer och missnöjda kunder. Med rätt emballage och varsam hantering undviker du många problem!
Hos oss hittar du allt från produkter för inplastning och bandning av pallgods till emballageetiketter för märkning av ömtåligt eller farligt gods. Använd våra smarta transportvakter för att kontrollera att stöt- och tippkänsligt gods har hanterats tillräckligt varsamt under resan.

Produkterna 1-92 av 100

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

  1. 1
  2. 2

Förpackningsmaterial för säker transport

Se till att godset kommer fram i bra skick med rätt emballage!


Det räcker inte enbart att godset kommer fram till mottagaren på utlovat datum. Det är minst lika viktigt att det kommer fram i gott skick! Undvik skador på känsligt gods genom att paketera det rätt. Vi säljer allt du behöver för att säkra dina försändelser innan frakt!

Packmaterial för ömtåligt gods

För att undvika transportskador är det viktigt att ömtåliga föremål packas på rätt sätt. Med bra emballage kan du vara säker på att de håller hela vägen!

Vi saluför flera produkter för emballering av ömtåligt gods:
  • Bubbelplast: används för att slå in föremålen var för sig. Fungerar som vaddering och ser till att de inte går sönder eller spricker om de råkar stöta emot kartongens övriga innehåll. Kan även användas som fyllnadsmaterial.

  • Packtejp: försluter kartongerna så att de inte öppnas under frakt och innehållet trillar ut.

  • Sträckfilm: används för att säkra pallgods och förhindra att det rör sig. Ger dessutom visst skydd mot smuts, fukt, väta och repor.

  • VG- och PP-band: fixerar godset på pallen så att det inte rör sig eller åker av.


Vi har även ett flertal lösningar för märkning av godset:
  • Emballageetiketter för tippkänsligt gods: klistra våra etiketter “denna sida upp” och “får ej tippas eller vältas” på paketet. För att vara helt säker på att godset har hanterats enligt instruktionerna på emballageetiketterna går det även att sätta dit en så kallad vältindikator som visar om paketet har tippat eller vält omkull någon gång under resan.

  • Emballageetiketter för stötkänsligt gods: klistra våra etiketter “hanteras varsamt” på paketet. För att vara helt säker på att godset inte har tappats och att det inte har fått ta emot stötar under resan går det även att sätta dit en stötindikator som visar direkt om det har hanterats vårdslöst på vägen till mottagaren.


Vi har även flera sorters etiketter för gods som inte får staplas, etiketter för temperaturkänsligt gods samt etiketter för fuktkänsligt gods.
Våra emballageetiketter innehåller ingen text, enbart en mycket tydlig symbol som alla kan förstå innebörden av.

Packmaterial för farligt gods

Farligt gods (gods som kan innebära risker för människors hälsa, säkerhet, egendom eller miljö) kan vara riskfyllt att transportera om det inte paketeras och hanteras på rätt sätt. För att undvika olyckor måste det därför förpackas och märkas enligt bestämmelserna i ett av följande regelverk: IATA-DGR för farligt gods som fraktas med flyg, RID-S för farligt gods som fraktas på järnväg, ADR-S för farligt gods som fraktas på väg och IMDG för farligt gods som fraktas till sjöss.

Märkningen ger omgivningen en indikation på hur godset ska hanteras samt vilka åtgärder som behöver vidtas vid en eventuell olyckor.
>>> Se våra farligt gods-etiketter för märkning av kollin och overpack.
>>> Se även våra etiketter som fylls i med godsets UN-nummer.

Notera att även transportenheten ska märkas med skyltar och etiketter så att godsets farliga egenskaper syns utifrån.
>>> Se vårt sortiment av farligt gods-etiketter och ADR-skyltar.

Gör reklam för ditt företag med vår packtejp med eget tryck!

Vår kundanpassade packtejp (reklamtejp) används för att försluta fraktkartongerna på ett hållbart sätt och samtidigt göra lite extra reklam för avsändaren. Med sitt kundspecifika tryck sätter den en personlig prägel på paketen och visar direkt vem som har skickat dem.

Vår packtejp med eget tryck är gjord av slitstark PVC och har ett häftämne som fäster på alla emballagematerial. Läs mer om produkten här.