Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Parkeringsskyltar

Upplys om vem som kan parkera var med våra parkeringsskyltar. Skyltarna informerar om att vissa platser är reserverade för personal, kunder och andra användare för att se till att obehöriga fordon inte ställer sig där. Vi har ett stort antal skyltar med standardtext samt skyltar som kundanpassas med egen text och/eller logotyp.

38 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Form  
Rektangulär(25)
Fyrkantig(4)
Reflekterande  
Retroreflekterande(10)
Icke reflekterande(9)
Ja(5)
Presentation  
Porträtt(12)
Landskap(1)

Se till så att inga obehöriga fordon ställer sig på parkeringsplatserna reserverade för till exempel kunder eller rörelsehindrade besökare.

Alla parkeringar skall vara försedda en eller flera parkeringsplatser för personer med nedsatt rörelseförmåga. Dessa platser bör placeras i direkt anslutning till byggnadsentréen och så nära denna som möjligt. Personer med särskilt tillstånd har naturligtvis företräde så för att hindra obehöriga personer från att ta platsen märks denna med skyltar och markeringar på marken.

Se vår skylt Förbudsskylt "Förbud mot att parkera fordon" , vår Målarfärg och sprayfärg samt våra Schablon i syntetisk plast "Parkering för personer med funktionsedsättning" .

Skapa och beställ dina kundanpassade parkeringsskyltar direkt på nätet med vårt designverktyg!

Se våra kundanpassningsbara hänvisningsskyltar samt våra kundanpassningsbara parkeringsskyltar.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng