Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Skyddsskor

Skydda dina fötter mot smuts, vatten, kyla och värme med ett par rejäla skyddsskor! Våra kvalitetsskor finns tillgängliga både i dam- och herrmodeller och i ett stort antal storlekar. Alla produkter uppfyller gällande skyddskrav för en optimal säkerhet.

18 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Brand  
Coverguard(2)
Ergodyne®(1)
Honeywell(2)
uvex(11)
Pris  
Under 200 kr(2)
300 kr - 400 kr(3)
400 kr - 800 kr(3)
900 kr - 1000 kr(5)
Över 1000 kr(5)

Skyddsskor är oumbärliga på arbetsplatser där det finns risk för halka på grund av hala golv. De måste även användas vid arbetsmoment där det finns risk för att klämma eller på annat sätt skada fötterna.

Skor som används i halkfarliga områden ska vara försedda med yttersulor som är "(...) utformade, tillverkade eller utrustade så att man får tillfredsställande fäste med hänsyn till underlagets art eller skick."
Våra skyddskkor är försedda med greppvänliga sulor som motvekar halka på glatta golv.

Våra skor uppfyller kraven i EN 345:2004. Deras tåhätta skyddar mot slagenergier på 200 Joules, vilket motsvarar ett 20 kg tungt föremål som faller från en höjd på 1 m.

Läs vår snabbguide för mer information om våra skyddsskor och deras olika användningsområden.

Finns det krav på att bära speciella arbetsskor på din arbetsplats? Informera i sådana fall personal och besökare med en av våra Påbudskyltar: personlig skyddsutrustning .

Se även våra Halkskydd .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng