Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Broschyrställ och informationsställ för bord

Har du broschyrer, flyers och reklamblad du behöver exponera på ett snyggt och överskådligt sätt är våra broschyrställ för bord den ideala lösningen!

Ställen placeras fritt på alla plana ytor och passar lika bra på kontor som i butiker och receptioner. De fungerar även bra på mässor och andra tillfälliga evenemang då besökarna ser direkt vad man har att erbjuda och själva kan ta för sig av det som intresserar dem.

Vi erbjuder även ett antal informationsställ för exponering av diverse information (öppettider, priser, menyer, etc.). Ställen ger ett proffsigt intryck samtidigt som de skyddar dokumenten.

15 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Vad är skillnaden mellan de olika broschyrställen?


Antalet fack

Vi erbjuder allt från enkla broschyrställ med ett enda fack till broschyrställ med upp till 4 fack. Vi har dessutom ett modulärt broschyrställ som säljs ihop med lösa avskiljare som används för att anpassa fackens storlek och antal.

Storleken på facken

Våra ställ täcker de vanligaste behoven och passar broschyrer, flyers, informationsblad och reklam i standardformaten 1/3 A4, A4 och A5.

Det modulära stället rekommenderas för mindre trycksaker eftersom storleken på dess fack kan justeras med hjälp av de 8 lösa avskiljarna.

Hur väljer jag rätt informationsställ?


Ställ för enkel- eller dubbelsidiga dokument

Vi lagerför informationsställ med en eller två avläsningsbara sidor.

De enkelsidiga ställen passar dokument som endast behöver kunna läsas av från ena sidan. De är lätt bakåtlutade, vilket ger åskådaren en bekväm avläsningsvinkel.

De dubbelsidiga ställen går att vända på och läsa från båda sidor. De är ett smart alternativ när man behöver exponera dokument med mycket information. Istället för att minska textens storlek för att få plats med allt på en och samma sida kan man dela upp den på två sidor och på så sätt behålla en teckenstorlek som utan svårigheter går att läsa.

Storlekenen på stället

Våra informationsställ täcker de vanligaste behoven och passar dokument med standardformaten 1/3 A4, A4, A5, A6.

Se även våra produkter för Affischering och skydd av dokument på arbetsplatsen.