Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Varningsskyltar för lagerområden

Arbetsgivaren har huvudansvaret för de anställdas säkerhet. Där arbetsplatsens risker inte kan elimineras eller begränsas i tillräcklig utsträckning är denne skyldig att använda sig av skyltar och annan varselmärkning.

Vi säljer Varningsskyltar i alla möjliga material och storlekar. Välj bland våra skyltar, dekaler och etiketter på rulle.

24 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Trucken är boven bakom många arbetsolyckor. En vanlig olycka är att man klämmer fötter och ben. En annan olyckstyp är kollisioner med personer, inredning och andra truckar på grund av att föraren på något sätt förlorar kontrollen över fordonet eller för att sikten är skymd. En del olyckor uppstår när lasten faller av och skadar föraren eller folk i närheten.

En annan vanlig, men mindre allvarlig olycka uppstår när personalen slår huvudet i låga takbjälkar, trappor, lagerhyllor och andra hinder.

Vi saluför ett flertal skyltar som varnar för de faror som vanligtvis förknippas med lagerarbeten. Här hittar du bland annat skyltarna "varning för truck", "varning för hängande last", "risk för fallande föremål" och "varning, hinder i huvudhöjd".

Skyltarna finns i flera olika modeller och material. Har du svårt att välja? Vår materialguide hjälper dig att hitta rätt produkt.

Separera gång- och trafikleder genom tydligt markerade körfält eller med hjälp av fysiska avspärrningar. Se vår Golvtejp och våra Påkörningsskydd och skyddsräcken .

Använd våra Varnings- och skyddsprofiler på kanter, hörn och andra hinder som kan vålla personskador vid sammanstötning.