Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Hörnskydd

Skarpa hörn på möbler och utrustning representerar en potentiell riskkälla som måste åtgärdas. Montera våra hörnskydd på alla farliga hörn så att arbetstagarna inte skadar sig om de springer in i dem.

Skydden är gjorda av mjukt och stötdämpande skum och kan kombineras med våra kantskydd för maximal säkerhet.

13 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Pris  
Under 160 kr(4)
160 kr - 180 kr(2)
180 kr - 190 kr(2)
310 kr - 370 kr(2)
Över 470 kr(3)

Hörnen på möbler, lagerinredningar och andra installationer är ofta källan till mer eller mindre allvarliga arbetsplatsolyckor.

Skarpa hörn på skåp, skrivbord, arbetsbänkar och dylikt är ofta i vägen och det är lätt hänt att man springer in i dem i rena farten. Även om kollisionerna sällan leder till allvarliga skador gör de mycket ont och kan ge blåmärken som sitter kvar länge. Skydda din personal genom att montera hörnskydd på alla farliga hörn.

Hörnprofilerna kan kombineras med våra L-formade varnings- och skyddsprofiler för kanter för att skapa heltäckande skyddslösningar med en snygg finish. Skydden finns i flera olika modeller och går att anpassa till i stort sett alla hörn. De modeller vi har valt att kalla "2D" ger ett horisontalt skydd medan modellerna vi kallar "3D" skyddar både horisontalt och vertikalt.

De allra flesta skydd består av svart och/eller gult skum och är gjorda för industriellt bruk. Behöver du ett skydd för hemmet eller kontoret rekommenderar vi dig att välja en av modellerna i elastomer. Dessa är populära på matbord, soffbord, skrivbord och andra möbler där barn och vuxna riskerar att slå sig.

Använd vår skyddspropp för att undvika allvarliga skador på spetsiga rör, stolpar och pinnar.

Minska risken för olyckor genom att utrusta arbetsplats och personal med Halkskydd , Varningsskyltar och Personlig skyddsutrustning .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng