Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Entrémattor

Våra snygga dörrmattor gör att smutsen stannar ute och bidrar till en renare och trivsammare arbetsplats! Vi har skrapmattor och ringgummimattor i olika material och utföranden för både inom- och utomhusbruk.

11 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Håll dina receptionsområden, foajéer och ingångar rena med hjälp av våra dörrmattor. Mattorna tar hand om grus, sand, jord, lera och annan smuts som fastnat i skosulorna och ser till att du inte tar med dessa in.

En del av våra mattor tål utomhusbruk medan andra är gjorda för inomhusbruk. För områden med mycket passage samt områden där det kan förekomma lösningsmedel, olja och kemikalier rekommenderar vi dig att välja vår ringgummimatta.

Golven precis vid ingången blir ofta blöta när folk springer ut och in och fukten kan öka risken för att halka omkull och slå sig. Använd våra Självhäftande halkskydd på alla inomhusgolv. För halkskydd på golv ovh trappor utomhus rekommenderar vi dig att använda våra Halkskydd för gångytor eller våra Halkskydd för trappor .

Självhäftande halkskydd kan ha svårt att fästa på glatta underlag så som sten och marmor. För att öka produktens vidhäftningsförmåga rekommenderar vi dig att behandla underlaget med en golvprimer innan applicering av halkskyddet.