Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Halkskydd

Visste du att fall och halkor står för cirka 30% av alla arbetsolyckor? Med rätt halkskydd minskar du enkelt halkrisken på din arbetsplats. Våra självhäftande halkskydd är ett prisvänligt och effektivt alternativ som kräver minimal insats från din sida. Förutom självhäftande halkskyddsband har vi även halksäkra golvplattor, trappkantslister och golvbeläggningar.

83 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Klister  
Ja(37)
Nej(15)
Reflekterande  
Icke reflekterande(31)
Nej(5)
Retroreflekterande(3)
Halksäker  
Hög(22)
Medelhög(21)
Mycket hög(6)
Låg(5)
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Halkor, fall och snedtramp är några av de främsta orsakerna till sjukfrånvaro bland europeiska arbetstagare. Det är arbetsgivarens ansvar att i största möjliga utsträckning undanröja olycksrisken genom ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Detta arbete innefattar följande steg:

Riskbedömning: arbetsplatsen granskas och potentiella risker identifieras.

Information och utbildning: arbetstagarna informeras om potentiella olycksrisker samt hur dessa ska hanteras.

Åtgärdande arbete: om golvet är i dåligt skick ska detta lagas så att det ger ett tillräckligt fotfäste. Om golvet är glatt eller fuktigt kan det vara nödvändigt att använda sig av halkskyddstejp eller särskilda golvbeläggningar för att uppnå tillräcklig ytskrovlighet. Det kan även vara nödvändigt att förse arbetstagarna med halksäkra skor. Se våra Skyddsskor .

Varselmärkning: de flesta olyckor sker i oskyltade områden. Det är viktigt att märka ut eventuella hinder samt signalera hala och fuktiga golv. Se våra Varningsskyltar: halkrisk och fallrisk .

Skydd: förse personalen med Personlig skyddsutrustning om en sådan krävs för deras säkerhet.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi saluför ett stort antal halkskyddsprodukter för proffesionellt bruk:

- Självhäftande halkskydd : vår halkskyddstejp passar de flesta användningsområden och är ett förhållandevis prisvänligt alternativ till andra sorters halkskydd.
- Halkskydd för gångytor : ett perfekt alternativ för den som behöver skapa halksäkra gångytor inom- eller utomhus och som inte kan eller vill klistra fast skyddet på marken.
- Halkskydd för trappor : speciellt anpassade för branta eller hala trappor. Skydden placeras på trappstegsnosen och skapar på så sätt en greppyta för foten.
- Halkskyddsfärg : ett lämpligt alternativ när du behöver täcka stora ytor.

Läs även vår guide för fler tips på hur du förebygger halkolyckor på arbetsplatsen.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng