Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Parkeringsspärrar

Behöver du hjälp? Behöver du hjälp? Lär dig mer om våra parkeringsspärrar! Se till att ingen tar din parkeringsplats med hjälp av en parkeringsspärr/parkeringsbom - en praktisk lösning för att kontrollera vem som ställer sig på reserverade och förhyrda P-platser i exempelvis bostadsrättsföreningar och parkeringshus.

Hos oss hittar du ett stort utbud av olika parkeringsspärrar. Vi saluför allt från lite enklare, manuella modeller med nyckellås till mer sofistikerade modeller med fjärrkontroll som används för att fälla upp och ned bågen när man sitter i bilen. Läs mer om våra olika produkter nedan.

18 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Parkeringsspärrar / Parkeringsbommar

Var och när används parkeringsspärrarna?

Våra parkeringsspärrar är perfekta för den som söker en effektiv och budgetvänlig lösning för att stoppa obehöriga fordon från att parkera på reserverade och förhyrda parkeringsplatser i exempelvis bostadsrättsföreningar och parkeringshus.

Parkeringsspärrarna placeras oftast precis framför parkeringsrutan där de helt stoppar tillträdet till platsen för alla som inte har nyckeln för att låsa upp och fälla bågen till marken. De åtföljs ofta av skyltar som visar namnet på företaget eller personen som platsen tillhör. Se vårt utbud av kundanpassningsbara parkeringsskyltar.

Automatiska parkeringsspärrar

Vår fjärrstyrda parkeringsspärr går att fälla upp och ned på några få sekunder utan att kliva ut ur bilen. Med ett lätt tryck på fjärrkontrollens knapp får man bågen att vika sig platt så att man kan köra förbi. Ifall man glömmer fjärrkontrollen hemma går det även bra att låsa upp parkeringsspärren med nyckeln. Den inbyggda fjädringsanordningen gör att parkeringsspärren inte går sönder om man kör på den eller fäller den med våld.

Manuella parkeringsspärrar

Våra manuella parkeringsspärrar är minst lika säkra som de automatiska modellerna. Den största skillnaden är att de fälls upp och ned för hand. Samtliga modeller måste låsas upp med nyckel, däremot låser sig de flesta automatiskt i upprest position vilket gör att man slipper krångla med nycklar när man kör ifrån parkeringsplatsen.

3-benssystemet ger bättre tålighet vid påkörning och ser till att bågen inte viker sig platt vid hårda krockar. För att minska risken för skador på det påkörande fordonet i händelse av kollision har vissa modeller inbyggda stötdämpningssystem (se till exempel vår parkeringsspärr med fjädring och vår parkeringsspärr med stötdämpare). Dessa gör att parkeringsspärrarna ger efter något när man kör in i dem, vilket minskar kraften i sammanstötningen och således även skadornas omfattning.

För att inte bli påkörda i mörkret är vissa parkeringsspärrar försedda med reflexband som lyser upp när de träffas av fordonens strålkastarljus.

Fällbara avspärrningsstolpar

Våra avspärrningsstolpar fungerar enligt samma princip som de manuella parkeringsspärrarna: de fälls upp och ned för att stoppa eller släppa förbi fordonen och låses upp med nyckel.

Kompletterande produkter: lösningar för temporär avspärrning

Letar du efter en tillfällig avspärrning som kan användas för att spärra av större områden eller enskilda parkeringsplatser i samband med tillfälliga arbeten på parkeringen? Vi har flera praktiska avspärrningslösningar.

Vi saluför även ett stort antal mobila stolpar för temporär avspärrning i samband med arbeten och särskilda evenemang. Vårt avspärrningspaket med stolpar, kätting och skylthållare är idealiskt när man är i behov av provisoriska avstängningar. Det placeras ut på nolltid och plockas snabbt in igen när det inte längre behövs.

Skipper™ avspärrningspaket med koner och utdragbara avspärrningsband är ett annat praktiskt alternativ för tillfällig avspärrning av olika arbetsområden. Läs mer om Skipper™ här.

Vår märkspray är perfekt för att måla tillfälliga parkeringslinjer som visar folk var de får parkera under tiden arbetet pågår. Färgen kan användas både inom- och utomhus på de flesta underlag (betong, asfalt gräs, etc.). Se även våra självhäftande band för tillfällig markering av parkeringsplatser.