Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Öronproppar

Vi erbjuder ett brett utbud av öronproppar för engångs- eller flergångsbruk. Vi har något som passar de flesta arbetsmiljöer. Placera en av våra Dispensrar för öronproppar i direkt anslutning till arbetsområdet för att underlätta åtkomsten till propparna och se till så att personalen verkligen använder dem.

7 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Vi har både återanvändbara öronproppar och öronproppar för engångsbruk:

Återanvändbara öronproppar
De återanvändbara modellerna finns med eller utan bygel. Propparna är färdigformade och försedda med rundade lameller som gör dem lätta att sätta in och behagliga att använda. Ytan är oftast smutsavstötande och rengörs med tvål och vatten.

Öronproppar med bygel är praktiska i arbeten där bullernivån endast överstiger gränsvärdet då och då. När hörselskyddet inte längre behövs hängs bygeln helt enkelt runt halsen. Öronpropparna kan bytas ut när de börjar bli smutsiga.

Öronproppar för engångsbruk
Engångsmodellerna är oftast gjorda av formbart skum. De är behagliga att använda och anpassar sig efter formen på användarens hörselgång.

Är det krav på att använda hörselskydd på din arbetsplats? Påminn personalen om detta med hjälp av en av våra Påbudskyltar: personlig skyddsutrustning .

Se våra vanliga frågor & svar samt vår faktasida om du vill lära dig mer om hörselskydd, gränsvärdena för bullerexponering och gällande lagstiftning.