Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Märkmaskiner, målarpenslar och andra målartillbehör

Behöver du hjälp? Behöver du hjälp? Välj rätt verktyg när du ska måla! För lyckade vägmarkeringar krävs två saker: en färg av bra kvalitet och rätt sorts tillbehör. Hos oss hittar du båda! Våra avståndsmätare, kritsnören och markeringsvagnar är perfekta för linjemarkering med sprayfärg och hjälper dig att åstadkomma raka, skarpa och lagom långa linjer på de flesta underlag. Se även våra målartillbehör för trafikfärg på burk.

31 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Målartillbehör

Välj rätt verktyg när du ska måla!

Lyckade parkeringslinjer och vägmarkeringar kräver att man har tillgång till rätt utrustning. Till att börja med måste man ha en bra färg, d.v.s. en färg som tål förhållandena på platsen där den ska användas. Se vårt sortiment av markeringsfärger och läs vår köpguide för att få hjälp att välja rätt produkt. Färgen används ihop med en av våra praktiska tillbehör för bästa möjliga resultat på kortast tid.

Markeringsvagnar och verktyg för perfekta linjer

För att åstadkomma perfekta linjer på asfalt och betong är det viktigt med rätt verktyg. Vi har allt du behöver för att måla raka, skarpa och lagom långa linjer med våra markeringsfärger i sprayflaska:

  • Avståndsmätare för att mäta upp linjernas längd.
  • Kritsnöre för att rita raka streck som du kan följa när du målar linjerna för att undvika att de blir krokiga och sneda.
  • Markeringsvagn som ger jämna linjer med skarpa kanter, även när det blåser ute, tack vare sitt patenterade luftströmssystem.

Så här använder du Easyline Edge® markeringsvagn för linjemålning:

Markeringsvagnen är perfekt för linjemarkering på parkeringar och industrigolv. De bakre hjulstöden kan fällas upp för att underlätta manövreringen där det är ont om plats. Den är däremot inte avsedd för schablonmålning, målning av vertikala ytor eller precis intill trottoarkanter och husväggar. Där används istället vårt sprayhandtag. Detta är mycket enkelt att hantera och väger väldigt lite vilket gör att man kan använda det under längre stunder innan man blir trött i armen.

Schabloner för att måla annat än linjer

Våra schabloner är perfekta när du behöver måla dit nummer för exempelvis parkeringsplatser och lastkajer, viktiga meddelanden eller piktogram som är svåra att lyckas med utan hjälp från en mall. De gör det möjligt att snabbt skapa enhetliga markeringar av samma storlek och med regelbundna linjer.>>> Se alla våra bokstavsschabloner, sifferschabloner och schabloner med text.

Målartillbehör för trafikfärg på burk

När du använder trafikfärg på burk behöver du andra slags målartillbehör. Färgen går att använda med schabloner, däremot måste den appliceras för hand med färgrollers eller målarpenslar.

Våra färgrollers är perfekta när du behöver måla lite större ytor. De ger jämna resultat utan synliga penselmärken. Målarpenslarna används för en snygg finish längs med hörn och kanter där rollern inte når.

För optimala resultat när du målar linjer med vår trafikfärg rekommenderar vi dig att använda maskeringstejp. Tejpen appliceras enklast med vår speciella vagn för applicering av maskeringstejp som applicerar 2 tejpband parallellt med varandra och ger linjer med en regelbunden bredd.

Kompletterande produkter

Komplettera dina vägmarkeringar med skyltar, vägbanereflektorer och pollare för bättre visuell ledning på platser där särskilt stort behov föreligger (exempelvis vid skarpa kurvor eller vägarbeten).

Våra P-skyltar upplyser om var man får och inte får parkera samt ger information om reserverade parkeringsplatser. Använd våra schabloner för att skapa tydliga markeringar på marken som matchar skyltarna.

På platser där det av säkerhetsskäl krävs mer än linjer på marken för att avgränsa enskilda parkeringsplatser är rullstopp den perfekta lösningen. Rullstoppen hindra bilarna från att köra för långt fram i parkeringsrutan och skada dyrbara konstruktioner, hindra framkomligheten för gående personer eller fastna med bilen.