Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Påbudsskyltar

Varje arbetsuppgift medför sina egna riskfaktorer. Öka säkerheten genom att underrätta personal och besökare om nödvändiga skyddsåtgärder samt se till att dessa efterföljs.

Vi erbjuder ett komplett sortiment av påbudsskyltar för privata och offentliga verksamheter. Använd sökfiltren i menyn till vänster för att hitta våra skyltar och dekaler med piktogram enligt ISO 7010.

Produkterna 1-92 av 238

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Påbudsskyltar är en viktig del av arbetsplatsens säkerhetsskyltning. Skyltarna kan till exempel föreskriva säkra trafikbeteenden eller god praxis vid exponering för hälsofarliga kemikalier, skadliga bullernivåer och andra fysiska risker. Deras mål är att minska olycksrisken genom att få arbetstagarna att respektera föreskrivna skyddsåtgärder.

Anbefall dina arbetstagare att använda personlig skyddsutrustning med hjälp av en av våra många skyltar. Vi har skyltar för allt från skyddshjälmar till skyddsskor.

Hos oss hittar du även skyltar som informerar om säkra beteenden vid arbete med maskiner samt skyltar som har med hygien och renlighet att göra.

Vi erbjuder ett stort antal skyltar och dekaler, med eller utan text. Skyltarna uppfyller kraven i AFS 2008:13 och EN ISO 7010:2012 vilka fastställer utformningen av grafiska symboler och varselfärger för säkerhetsskyltar. Läs mer om ISO 7010.

Välj mellan ett stort antal material, format och utföranden. Behöver du hjälp att välja? Läs vår materialguide.

Förutom ett stort antal påbudsskyltar säljer vi även Personlig skyddsutrustning . Se våra Andningsmasker , Hörselkåpor och öronproppar , Skyddsglasögon och visir samt Skyddshandskar . Se vår faktabank för djupgående produktinformation och tips på vad du bör tänka på när du köper personlig skyddsutrustning.