Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Varningsskyltar

Undvik arbetsolyckor genom att dra uppmärksamheten till alla potentiella riskkällor. Vi erbjuder ett komplett sortiment av varselskyltar för privata och offentliga verksamheter. Skyltarna installeras så nära riskkällan som möjligt.

Använd sökfiltren i menyn till vänster för att hitta våra skyltar och dekaler med piktogram enligt ISO 7010. Installera skyltarna på ett hållbart och synligt sätt med hjälp av våra särskilda Skyltfästen, skyltstolpar och tillbehör .

Produkterna 1-92 av 249

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Alla arbetsuppgifter har sina specifika riskfaktorer. Minska risken för skador på dyrbar utrustning, onödiga driftstörningar, personskador och framförallt dödsolyckor genom en tydlig varselmärkning. En varningsskylt informerar om befintliga faror och uppmanar till försiktighet.

Varningsskyltarna kombineras eventuellt med Påbudsskyltar som anger vilka skyddsåtgärder som bör iakktas. Det rör sig ofta om att arbetstagarna måste använda Personlig skyddsutrustning .

Vårt skyltsortiment omfattar över 35 olika varningssymboler. Hittar du inte just den symbol du söker har du möjlighet att skapa en kundanpassad skylt med egen symbol och/eller text. Använd eventuellt den allmänna varningssymbolen (utropstecknet) i kombination med en tilläggstext som tydliggör skyltens budskap. Se våra Kundanpassade skyltar och dekaler .

Våra skyltar uppfyller kraven i AFS 2008:13 och EN ISO 7010:2012 vilka fastställer utformningen av grafiska symboler och varselfärger för säkerhetsskyltar. Läs mer om ISO 7010.

Skyltarna kan fås i ett stort antal material och storlekar. Läs vår materialguide för att få hjälp med att välja den modell som bäst svarar mot dina behov.