Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Övriga informationsskyltar

Visa dina kunder och besökare vart de ska ta vägen med hjälp av tydliga informationsskyltar. Vi har skyltar för allt från arbetsplatser till butiker, restauranger och tågstationer.

Skyltarna pekar ut var du hittar gemensamma utrymmen, vart du vänder dig om du behöver information, vilket våningsplan du befinner dig på och annan viktig info.

86 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Det kan vara svårt att hitta rätt på okända platser. Därför är det viktigt med en skyltning som informerar och vägleder på ett klart och tydligt sätt. Vi erbjuder ett komplett sortiment av dörrskyltar och informationsskyltar för privata och offentliga verksamheter.

Här hittar du bland annat skyltar som visar var lokalens matservering, information och väntsal ligger. Placera de numrerade skyltarna intill hissen eller trapphuset för att visa vilket våningsplan man befinner sig på.

De flesta skyltmodeller är självhäftande och klistras lätt upp på väggar, dörrar och fönster efter att skyddspappret dragits bort. Övriga skyltar fästs med skruvar eller dubbelhäftande tejp (se våra Fästen för inomhusskyltar ).

Se samtliga produkter i sortimentet " Informationsskyltar ".