Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

U-formade varnings- och skyddsprofiler för kanter

Vissa kanter kan vara svåra att se, placerade i huvudhöjd eller gömda bakom något annat och då det är lätt hänt att man springer in i dem av misstag.

Skydda dina arbetstagare genom att placera ett av våra stötdämpande kantskydd eller balkskydd på alla farliga kanter. Skydden markerar faran samtidigt som de förebygger personskador.

Skyddens speciella U-form gör att de sitter perfekt på alla I-balkar.

18 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Pris  
Under 400 kr(3)
400 kr - 500 kr(4)
500 kr - 600 kr(3)
800 kr - 1400 kr(5)
Över 1800 kr(3)

Som arbetsgivare har du det yttersta ansvaret för personalens säkerhet på arbetsplatsen.

Vassa och utskjutande kanter så som kanterna på stålbalkar, lagerhyllor och arbetsbänkar kan medföra en ökad olycksrisk i lager och verkstäder då personalen riskerar att springa emot dem och slå sig ordentligt.
Förebygg onödiga skador genom att placera våra kantskyddsprofiler i skum på alla farliga kanter.

Vi erbjuder varnings- och skyddsprofiler i flera olika utföranden (rundade, trapetsformade eller fyrkantiga) för olika grader av stötdämpning.

Våra skyddsprofiler finns dessutom i olika färger: svart- och gulrandig eller röd- och vitrandig för markering av hinder och farliga områden enligt rekommendationerna i AFS 2008:13. Fotoluminescerande och fluorescerande gult eller reflekterande vitt för ökad synlighet.

Samsas gående och fordon om golvutrymmet på din arbetsplats? Undvik olyckor genom att skilja gångvägar från trafikleder. Använd våra Skyddsräcken för gående , Trafikspeglar , Varningsskyltar för att skapa en trygg och säker arbetsplats.

Lär dig mer om systematiskt arbetsmiljöarbete och riskhantering vid lagerarbete.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng