Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Tillbehör för skyddsskor

Behöver du hjälp? Behöver du hjälp? Jag vill veta mer om de olika tillbehören! Våra skyddsgaloscher med tåhätta förvandlar vanliga skor till skyddsskor på två röda sekunder! De är är perfekta för kunder och besökare och bra att ha i närheten av exempelvis lager och fabriker. Den greppmönstrade sulan ger ett ökat halkmotstånd på glatta arbetsgolv. På extremt hala underlag rekommenderas dock extra skydd i form av skobroddar.

3 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Skotillbehör


Skyddsgaloscher

Skyddsskor är obligatoriska på vissa arbetsplatser där de behövs för att förhindra olyckor i områden med hög risk för att exempelvis klämma fötterna eller halka omkull. När man tar emot folk som inte vanligtvis arbetar på platsen (kunder, besökare eller kollegor från andra avdelningar) ska även de förses med ordentliga skor som skyddar mot de risker som förekommer på platsen.

För att slippa investera i en massa extraskor som knappt aldrig används kan man istället satsa på skyddsgaloscher. Skyddsgaloscherna tas på ovanpå ordinarie skor och förvandlar dessa till skyddsskor på nolltid! De är en praktisk och hygienisk lösning som är bra att ha på exempelvis lager, verkstäder och fabriker: praktisk eftersom man slipper ta av sig de egna skorna innan man drar på sig skyddsgaloscherna och hygienisk eftersom man slipper sticka ner fötterna i ett par skor som flera andra personer har haft på sig innan en själv.

Skyddsgaloscherna har även flera andra fördelar:
  • Stålhätta (testad med 200 J slagkraft) som skyddar tårna mot fallande föremål och kompression/hoptryckning.

  • Halkskydd på den främre delen av sulan som minskar risken för att halka på glatta industrigolv.

  • Olika färger som hjälper till att skilja de olika storlekarna åt (gäller endast skyddsgaloscherna i gummi).


Skobroddar

Våra broddar för skor fungerar enligt samma princip som skyddsgaloscherna. De träs på över de vanliga skyddsskorna och ger dessa ett utmärkt grepp på hala vinterunderlag såsom is, snö och modd. De är perfekta för personer som arbetar med exempelvis takläggning, bygg- och anläggningsarbete, vägarbete, trädgårdsarbete samt lastnings- och lossningsarbete.
Skobroddarna finns i ett flertal olika storlekar och går att anpassa till alla skor utan klack. Deras låga vikt och flexibla material gör att de går att vika ihop och stoppa i fickan när man inte har dem på sig.

Kompletterande produkter


Är det krav på att bära personlig skyddsutrustning där du jobbar? Tala om för personalen vad som gäller med hjälp av tydliga skyltar. Vi saluför ett brett utbud av påbudsskyltar som visar vilken slags skyddsutrustning som måste användas på arbetsplatsen. Skyltarna finns i ett stort antal material, storlekar och utföranden, med eller utan text. Se hela sortimentet här.

Är golvet på din arbetsplats ofta halt till följd av spill, regn, snö eller is? Minska risken för att halka omkull och slå sig med ett av våra halkskydd. Vi saluför allt från självhäftande halkskyddstejp till halkskyddsfärg som man målar direkt på marken (går att använda både inom- och utomhus).