Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Fästen för inomhusskyltar

Din varselmärkning är så gott som värdelös om den inte sitter där den ska och om den inte syns ordentligt. Vår dubbelhäftande tejp och magnettejp samt våra kardborrband och magnetiska upphängningskrokar hjälper dig att montera dina Skyltar på ett smidigt och hållbart sätt. Produkterna går att använda i alla innemiljöer och på de flesta underlag.

26 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Många av våra arbetsmiljöskyltar är självhäftande. Det räcker med att dra bort stödpappret på baksidan och sedan klistra fast dem på väggen. Köper du däremot en av våra ohäftande modeller är det upp till dig att välja monteringsmetod. Här går vi igenom några av för- och nackdelarna med de olika alternativen.

För en varaktig montering av dina olika skyltar rekommenderar vi vår dubbelhäftande tejp. Denna typ av produkt är användbar på allt från släta till lätt skrovliga eller spruckna underlag, lite beroende på vilken sort du väljer. Tejpens båda sidor är försedda med ett kraftfullt häftämne som fogar samman de olika materialen på ett hållbart sätt.

Vår magnettejp används för permanent eller tillfällig montering av lättare plastskyltar på underlag av metall. Tejpens ena sida är självhäftande. Denna klistras fast på skylten. Den andra sidan är magnetisk och gör att skylten fäster på alla metallytor.

Kardborrband rekommenderas för montering av skyltar som måste sitta stadigt samtidigt som de ska gå att plocka ner eller flytta. De fungerar tack vare 2 olika band som hakar fast i varandra. Banden går att använda på de allra flesta material, har en hög dragtålighet och går att öppna och stänga nästan hur många gånger som helst.