Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Skyddsskor klass S2

Vi lagerför flera prisvänliga skyddsskor för professionellt bruk. Skorna delas in i olika skyddsklasser (S1, S2 och S3) som ger en indikation om deras förmåga att skydda mot specifika risker. Skyddsskor av typ S2 lämpar sig för fuktiga arbetsområden med förekomst av olja och bensin.

2 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Kommer du ofta hem från jobbet med blöta fötter? Då räcker det inte med att använda dubbla strumpor för att hålla fukten borta. Vad du behöver är ett par ordentliga skor! Skyddskkor klass S2 är perfekta för våta och krävande arbetsförhållanden.

Skor som uppnår skyddsklass S2 är antistatiska (100 kW-1000 mW), försedda med en energiupptagande klack (20 J), har en vattenavvisande ovansida och en oljeresistent sula.

Arbetar du med oljor och oljeprodukter? Ingen oljeprodukt kan betraktas som helt ofarlig. Undvik hudexponering och inandning genom att bära lämplig skyddsutrustning. Se våra Skyddskläder , Kemikalieskyddshandskar , Andningsmasker , Skyddsglasögon och visir .

Var noga med att omedelbart ta hand om oljespill för att undvika miljöföroreningar. Våra Absorbenter och spillkit för olja och andra petroleumbaserade vätskor är speciellt utvecklade för att snabbt och effektivt sanera spill från olika kolväteföreningar.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng