Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Skyddsglasögon och visir

Ögat är ett mycket känsligt sinnesorgan och skadliga ämnen som tränger in i dess vävnad kan orsaka allvarliga skador. Lämpliga ögonskydd förebygger många skador och bör användas vid alla riskarbeten. Kasta ett öga på vårt utbud!

37 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Vissa yrken medför en risk för stänk och sprut av damm, spån, vätskor och partiklar som kan irritera och/eller skada ögonen. Lämpliga ögonskydd förhindrar många olyckor.

Här hittar du våra olika skyddslösningar:

Skyddsglasögon används för skydd mot mekaniska risker. Linserna är i vissa fall imfria och repfria tack vare en speciell ytbehandling. I andra fall är de tonade.

Skyddsvisir ger ett komplett skydd som täcker hela ansiktet. De är perfekta för dammiga och kemiska miljöer där skyddskraven är högre.

Utanpåglasögon är skyddsglasögon som används samtidigt som vanliga korrektionsglasögon. De är försedda med ett resårband som håller dem på plats och är i vissa fall ventilerade för att motverka imma på glasögonlinserna.

Alla våra glasögonmodeller uppfyller kraven i EN 166 och lämpar sig för permanent bruk.

Merparten av alla ögonolyckor hade kunnat undvikas om den drabbade individen hade burit lämpliga ögonskydd. Informera dina arbetstagare om de skyddsåtgärder som gäller på arbetsplatsen med hjälp av våra Påbudskyltar: personlig skyddsutrustning . Om en olycka trots allt skulle inträffa är det viktigt att veta hur man hanterar situationen.

Lär dig allt om hur du tar hand om ögonolyckor och se vårt sortiment av Ögonduschar , Ögonsköljflaskor och ögondroppar .