Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Halkskydd för gångytor

Minska risken för att förlora fotfästet på glatta arbetsgolv med hjälp av ett av våra halkskydd. Våra halksäkra golvplattor skruvas eller limmas fast. De går därmed att fästa på underlag där självhäftande halkskydd inte fastnar (t.ex. träytor). De ger ett både varaktigt och effektivt skydd.

8 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Bredd  
1000mm(1)
115mm(2)
750mm(1)
Material  
Aluminium(2)
Rostfritt stål(1)
Stål(1)
Glasfiberarmerad plast(1)
Nyhetshornon  
Ja(3)
Nej(1)

Arbetsmiljöverkets föreskrifter om arbetsplatsens utformning kräver att "Golv, trappsteg, lastkajer och lastbryggor samt markbeläggningen på utomhusarbetsplatser ska vara utförda så att halkrisken är liten och, där det behövs, så att ytskiktet motverkar halkning."

Våra halksäkra golvplattor ger ett utmärkt fotfäste på annars glatta underlag. Plattorna är användbara både inom- och utomhus och till skillnad från de självhäftande varianterna går de att använda på i stort sett alla underlag.

Tänk på att välja en produkt som motsvarar den halkskyddsnivå du önskar uppnå. Vi skiljer mellan 4 olika nivåer. Använd sökfiltren i menyn till vänster för att filtrera produkterna efter deras halkvärde:

Låg - låg friktionsgrad för områden med liten risk för halka
Måttlig - måttlig friktionsgrad för områden med måttlig risk för halka
Hög - hög friktionsgrad för områden med stor risk för halka
Mycket hög - mycket hög friktionsgrad för områden med mycket stor risk för halka

Upplys personalen om att det finns en ökad risk att halka i området med en av våra Varningsskyltar: halkrisk och fallrisk .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng