Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Brady BMP51™ etikettskrivare och tillbehör

Skapa egna etiketter för diverse märkning med hjälp av etikettskivaren BMP51™. Skrivaren kan användas med en mängd olika etikettmaterial för hållbar märkning i laboratoriemiljö, industri- och kontorsmiljö.

10 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Köpguide


BMP51™ etikettskrivare

BMP51™ är en bärbar skrivare som används för att skapa och skriva ut etiketter på plats. Skrivaren är perfekt inom t.ex. industri-, bygg- och forskningsbranschen. Den drivs med batteri och fungerar med bluetooth-teknik vilket gör att den går att ta med sig precis överallt.

Etikettmaterial

Skrivaren går att använda med en mängd olika etikettmaterial. Vilket material och vilken adhesiv du väljer beror på miljön etiketterna ska användas i och ytorna de ska sitta på.

Etikettyp

Skrivaren används ihop med särskilda kassetter som är lätta att ladda i skrivaren. Kassetterna finns med sammanhängande band, utskurna etiketter eller krymphylsor:

Sammanhängande band

Används när du behöver skapa olika stora etiketter och själv behöver bestämma etiketternas längd. Banden går att skära med hjälp av skrivarens klippfunktion.

Utskurna etiketter

En snabb och enkel lösning som innebär att du själv slipper klippa varje etikett. Kassetterna är utrustade med smart cellteknologi som talar om för skrivaren hur etiketterna ska formateras och hjälper dig att anpassa textens storlek för optimala resultat.

Krymphylsor

Perfekta för märkning av sladdar, kablar och ledningar.

Se fler modeller under rubriken Etikettskrivare och förbrukningsmaterial .