Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Halksäkra symboler för golvmärkning

Kombinera varselmärkning med ett effektivt halkskydd genom att använda våra halksäkra piktogram på arbetsplatsens golv. Piktogrammen informerar om befintliga faror, förbud och påbud samtidigt som de motverkar halkolyckor. Dessa mångsidiga produkter garanterar maximal säkerhet i dina lagerområden.

9 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :

Halkolyckor är väldigt vanliga på europeiska arbetsplatser. Trots att man ofta har tendens att tänka på halkolyckor som bagatellartade olyckor leder de oftare än man tror till allvarligare skador och sjukskrivningar.

Använd våra halksäkra piktogram för att signalera förbud, faror och påbud direkt på dina arbetsgolv. Produkterna är trafiktåliga och perfekta på lagergolv och industrigolv. Den mycket sträva ytan (klass R13) medför ett effektivt halkskydd.

De olika symbolerna drar uppmärksamheten till potentiella faror (trucktrafik, hala golv, etc), nödvändiga säkerhetsåtgärder (personlig skyddsutrustning, påbjudna gångvägar, etc.) och gällande förbud (tillträde förbjudet, rökning förbjuden, etc.) och ökar därmed säkerheten för alla.

Våra halksäkra piktogram finns även i en fotoluminescerande version för golvmärkning i dåligt upplysta zoner. Vi låter dig avgöra vilken typ som passar dig bäst.

Se även våra Självhäftande halkskydd och våra Halkskydd för trappor .
Komplettera din lagermärkning med våra Skyltar och Golvtejp .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng