Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Kabelmärkning

Vi saluför ett flertal märkprodukter för en snabb och enkel identifiering av olika elkablar med minsta möjliga ansträngning från din sida. Vi erbjuder bland annat märkbrickor, buntband med märkflagga och etiketter.

17 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Identifiera dina kablar för att göra livet lättare vid installations- och servicearbeten. På detta sätt vet du vart de olika kablarna leder utan att behöva ta dem ur drift.

Våra Kabelhantering och -märkning är mycket mångsidiga: de skyddar och märker kablarna på en och samma gång. De gör det även möjligt att samla olika sladdar för att dessa inte ska trassla ihop sig. Investera snarare i ett av våra Kabelskydd om du behöver en produkt som går att använda i trafikerade områden.

Våra märkbrickor är försedda med ett tomt textfält som kan skrivas på för hand med hjälp av en av våra Märkpennor och verktyg för prägling, stansning och gravyr . Själva brickan fästs vid kabeln med ett buntband och fungerar på så sätt även som en slags kabelsamlare.

Våra laseretiketter säljs på A4-ark som stoppas i skrivarens pappersfack och som sedan skrivs ut som vilket dokument som helst. Själva etiketten skapas i ett vanligt ordbehandlingsprogram.

Söker du en produkt som inte finns med i vårt sortiment? Kontakta oss för en kostnadsfri offert.