Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Välkomstskyltar och vägvisningsskyltar

Behöver du hjälp? Behöver du hjälp? Vanliga frågor & svar: kundanpassade utomhusskyltar Det är oerhört viktigt att göra ett bra intryck hos potentiella kunder. Man får bara en chans att göra ett bra första intryck och därför är det viktigt att det blir rätt från början. Ett trevligt bemötande börjar innan kunderna ens kliver innanför dörren. Man bör därför ge dem ett trevligt bemötande redan vid infarten.

Våra företagsskyltar är väldigt mångsidiga. De ger viktig information till folk som inte är bekanta med platsen för att göra deras besök så trevligt som möjligt och kan bland annat användas för att välkomna, förmedla viktig information och visa vägen. Samtliga skyltar går att kundanpassa med valfri text. Vissa modeller kan även beställas med logotyp och/eller andra grafiska element enligt den tryckmall du skickar med beställningen.

3 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Företagsskyltar

Ett trevligt välkomnande börjar redan vid infarten! Därför är det viktigt att inte försumma företagets parkering och utemiljöer. Folk skaffar sig snabbt ett intryck om platsen och det första intrycket är ofta bestående.

Våra företagsskyltar går att beställa med egen text, logotyp och/eller andra grafiska element - en perfekt lösning för verksamheter som tar emot kunder och besökare. Skyltarna ger viktig information till folk som inte är bekanta med platsen för att göra deras besök så trevligt och okomplicerat som möjligt.
Skyltarna har 3 huvuduppgifter:
  • Att hjälpa besökare att hitta rätt så att de slipper irra runt i onödan

  • Att förmedla viktig information och budskap

  • Att förstärka företagets image och varumärke


Behöver du hjälp med att beställa? Vi på Seton får många frågor angående våra kundanpassade skyltar. Nedan får du svar på några av dem. För mer information om våra kundanpassade produkter hänvisar vi till vår hjälpsida.

Hur kundanpassas skyltarna?

Förutom att de kan tillverkas i valfri storlek och färg kan skyltarna även kundanpassas med eget tryck. Samtliga företagsskyltar går att beställa med personligt tryck (vissa går att få med mer sofistikerat tryck än andra). Det är helt upp till dig vad du vill ska stå med på skyltarna, men vanligtvis rör det sig om företagets namn och/eller logotyp.
En av de enklare skyltmodellerna, t.ex. vår företagsskylt i PVC eller vår företagsskylt i aluminium är perfekta för den sortens information. Behöver du en skylt som innehåller längre meddelanden eller mer detaljerad information (öppettider för allmänheten, säkerhetsangivelser, översiktsplaner över området, etc.) rekommenderar vi dig att satsa på vår välkomstskylt.
Vår hänvisningsskylt ger besökarna information om vart de ska ta vägen och ledsagar dem hela vägen fram till deras mål. Liksom övriga skyltar går de att kundanpassa med egen text och går att beställa direkt från webbutiken.

Vilken information behöver ni för att kunna tillverka skyltarna?

Vi kan kundanpassa skyltarna med logotyper eller andra grafiska element enligt dina önskemål (bilder, översiktsplaner, piktogram, etc.). För att garantera tillfredsställande resultat behöver vi tillgång till dessa som högupplösta bilder i ett av följande bildformat: ai., eps., png., tif. eller pdf. Lågupplösta bilder riskerar nämligen att bli gryniga, suddiga och oskarpa i kanterna när man förstorar dem. Läs våra råd och tips på hur du väljer bildformat för bästa slutresultat!

Hur monteras skyltarna?

Skyltarna kräver olika fästmetoder, beroende på om de är plana eller kantbockade. Våra så kallade plana skyltar är helt platta baktill, till skillnad från de kantbockade skyltarna som är försedda med en monteringslist som sträcker längs med hela ytterkanten. De går att fästa på både vägg och stolpe (använd skruvar eller dubbelhäftande tejp för väggmontering och Skenor för plana skyltar + skyltfästen för stolpmontering). De kantbockade skyltarna är som tidigare nämnts försedda med en list som dels gör dem mer stadiga, dels behövs för att de ska gå att montera på stolparna (montering sker med speciella skyltfästen). Läs vår guide för goda tips och råd om hur du väljer rätt sorts fäste till dina skyltar.

Kompletterande produkter

För affischering av reklam, priser, öppettider och annan information som du inte vill trycka på en skylt rekommenderar vi ett av våra Anslagsskåp för utomhusbruk . Skåpen går att installera i stort sett överallt och skyddar dokumenten mot väta och kondens utan att försämra läsbarheten.

Se även våra kontorsskyltar för egen utskrift. Skyltarna består i själva verket av ramar och vita insticksark som skrivs ut med arbetsplatsens skrivare innan de stoppas tillbaka i skyltramarna. Systemet är väldigt enkelt samtidigt som det ger ett proffsigt intryck!

Sist men inte minst, glöm inte att utrusta dina lokaler med Utrymningsskyltar och vägledande markeringar - oumbärliga på platser dit allmänheten har tillträde!