Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Välkomstskyltar och vägvisningsskyltar

Ett trevlig mottagande börjar redan vid infarten. Våra välkomstskyltar hälsar kunder och besökare välkomna, visar viktig information och meddelar vart du ska ta vägen. Vi kundanpassar skyltarna med valfri text och grafik (företagsnamn, logotyp, kartor, säkerhetsangivelser, öppettider, etc.) enligt den tryckmall du skickar med beställningen.

3 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Reflekterande  
Nej(1)
Ja(1)

Våra företagsskyltar välkomnar besökare och kunder på ett trevlig sätt samtidigt som de förmedlar viktig information om öppettider, säkerhetsangivelser, etc.

Vi är specisliserade på kundanpassade skyltsystem och hjälper dig gärna med att specialtillverka skyltar till ditt företag. Våra företagsskyltar är gjorda av kraftig aluminium av utomhuskvalitet. De kan förses med allt från företagsnamn och texter till grafiska element så som logotyper och kartor.

Vi tillhandahåller även kundanpassade riktningsskyltar, d.v.s. pilformade skyltar som genom sin text och pilens riktning visar åt vilket håll du ska gå för att hitta rätt.

Skyltarna monteras på våra skyltstolpar med hjälp av ett par passande skyltfästen. Läs om hur du markfäster dina skyltstolpar här.

Utrusta dina utomhusområden med papperskorgar och askkoppar för att hålla rent och skräpfritt. En proper exteriör ser alltid trevligare ut och ger ett bättre första intryck av ert företag. Se våra Soptunnor .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng