Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Halkskydd för trappor

Arbetsplatsens trappor kan vara hala och sliriga av olika anledningar. Oavsett de bakomliggande orsakerna är det viktigt att åtgärda olycksrisken genom lämpliga halkskyddslösningar. Våra kantprofiler placeras på trappstegsnosen för att ge ett ökat fotfäste när du går upp eller ner för trappan. De kombineras eventuellt med våra Halkskydd för gångytor som placeras på själva trappsteget för ett komplett skydd.

19 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :
Klister  
Nej(11)
Ja(1)
Material  
Aluminium(4)
Rostfritt stål(3)
Galvaniserat stål(1)
Elastomer(1)
Aluminium/PVC(1)
Gummi(1)
Polyesterharts(1)
Halksäker  
Hög(5)
Mycket hög(4)
Låg(2)
Medelhög(1)

Arbetsmiljöverkets föreskrifter om arbetsplatsens utformning kräver att "Golv, trappsteg, lastkajer och lastbryggor samt markbeläggningen på utomhusarbetsplatser ska vara utförda så att halkrisken är liten och, där det behövs, så att ytskiktet motverkar halkning."

Våra halksäkra trappkantslister ger ett utmärkt fotfäste i branta och hala trappor. Vi erbjuder ett stort antal produkter i olika material, färger och utföranden. Välj en av de efterlysande modellerna för en varselmärkning som syns även i dåliga ljusförhållanden.

Tänk på att välja en produkt som motsvarar den halkskyddsnivå du önskar uppnå. Vi skiljer mellan 4 olika nivåer. Använd sökfiltren i menyn till vänster för att filtrera produkterna efter deras halkvärde:

Låg - låg friktionsgrad för områden med liten risk för halka
Måttlig - måttlig friktionsgrad för områden med måttlig risk för halka
Hög - hög friktionsgrad för områden med stor risk för halka
Mycket hög - mycket hög friktionsgrad för områden med mycket stor risk för halka

Upplys personalen om att det finns en ökad risk att halka i området med en av våra Varningsskyltar: halkrisk och fallrisk .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng