Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Gångskyltar för lagermärkning

Behöver du hjälp? Behöver du hjälp? Jag vill veta mer om de olika produkterna! Tydligt uppmärkta lagergångar är viktiga för produktiviteten i ett lager. De visar klart och tydligt var godset lagras och minskar på så vis tiden det tar att lokalisera rätt lagerplats.
Våra gångskyltar är perfekta för märkning av olika hyllgångar och hyllsektioner. Skyltarna placeras på hyllgavlarna eller i själva lagergångarna och syns väl från alla håll och kanter, inte bara när man står precis framför dem.

7 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Skyltar för märkning av lagergångar

Effektiva märksystem är nyckeln till en effektiv logistik där lagerarbetarna snabbt lokaliserar varorna de letar efter och där risken för felplockning är minimal. Genom att tydligt märka både hyllgångar, hyllsektioner och hyllplan kan man göra så att arbetet går betydligt snabbare.

Våra gångskyltar är perfekta för upppmärkning av gångarna i ditt lager. De hjälper orderplockare, truckförare och terminalarbetare att se vart de ska ta vägen så att de slipper springa runt och leta efter lagerplatserna i onödan. Skyltarna placeras i ögonhöjd för att synas så bra som möjligt och kombineras eventuellt med markeringar på golvet för maximal effekt. Se våra siffror och bokstäver för golvmärkning.

Vad är skillnaden mellan de olika gångskyltarna?

Samtliga gångskyltar säljs onumrerade. De flesta modeller kompletteras med självhäftande siffror och bokstäver som klistras fast på själva skylttavlan. Endast en modell, en vinkelskylt, fungerar annorlunda. Skylten säljs ihop med insticksark i färgad kartong som man själv skriver ut på arbetsplatsens skrivare och placerar i skylten.

Oavsett vilken av ovanstående varianter man använder är det viktigt att försäkra sig om att tecknen är så pass stora att de syns bra även på lite längre avstånd.

Fästmetod

Välj mellan 3 olika infästningsmetoder:
  • Självhäftande gångskyltar: klistras fast på pallställsstolparna och fäster permanent på de flesta rena, torra och släta ytor. Självhäftande skyltar är perfekta när man är ute efter en hållbar märkning som sitter där den sitter. Till skillnad från de magnetiska modellerna riskerar man inte att riva ner dem om man råkar kör emot dem med gaffeltrucken.

  • Magnetiska gångskyltar: är perfekta när man föredrar en märkning som går att sätta dit, ta bort och flytta hur som helst.

  • Gångskyltar för fastskruvning: är försedda med skruvhål i alla fyra hörn och skruvas fast på hyllgaveln.


Modell

Vi saluför 4 olika sorters skyltar, varav alla har olika för- och nackdelar:
  • Plana gångskyltar: monteras “platt” mot pall- och hyllställsgavlarna och syns endast när man tittar på dem rakt framifrån.

  • Vinkelskyltar: V-formade skyltar som ger maximal synlighet från flera håll. Monteras på pall- och hyllställsgavlarna och syns både framifrån och från sidorna.

  • Flaggskyltar: hängs på pallställsstolparna inne i själva lagergången och användas för att märka både hyllgångar och hyllsektioner. Går att läsa från båda sidor.

  • Kubformade skyltar: har en unik form gör att de syns bra både framifrån och från sidorna. Finns i flera olika färger som kan användas för att skapa visuella märksystem där man använder särskilda färgkoder för att märka olika zoner, lagergångar och hyllsektioner.


Kompletterande produkter


Håll ordning och reda bland lastpallarna på lagret med våra Golvmarkeringar för pallar. Markeringarna visar tydligt var lastpallarna ska stå och undviker att personalen sätter ner dem lite varsomhelst. Missa inte heller våra Plastfickor för pallkragar, Palletiketter samt Insticksfickor för golvmärkning. Den sistnämnda produkten är perfekt för identifiering av bland annat pallar och lagerplatser.

Använd våra Siffror och bokstäver eller Etiketthållare med hyllkantsetiketter för att hjälpa lagerpersonalen att hitta rätt lagerplats när den väl befinner sig i rätt lagergång.

Lagerarbete innebär ofta repetitiva arbetsuppgifter och tunga lyft, något som på sikt kan ge förslitningsskador. Minska belastningen på rygg och armar genom att transportera tungt och voluminöst gods på en säckkärra istället för i famnen. Se vårt utbud av transportkärror.