x

Du använder en utdaterad webbläsare! Uppdatera din webbläsare för nya funktioner, snabbare laddningstider och ökad säkerhet.
Uppdateringen tar mindre än fem minuter!

Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Pallmärkning - 11TBA001

För snabb och enkel identifiering av lagervaror.
  • Dåligt eller inte alls märkta lastpallar är ett vanligt problem i lagerområden och innebär ofta att lagerpersonalen förlorar dyrbar tid.
  • Denna märkprodukt är speciellt gjord för att fästas runt pallfoten på EUR-pallar, men kan även anpassas till andra slags pallar.
  • Produkten är gjord av vit och flexibel PVC och kan skrivas på med spritpenna eller märkas med självhäftande palletiketter.
Se fullständig produktbeskrivning

Pallmärkning

Etiketter med faropiktogram "Brandfarliga ämnen", ark
981,00 kr Inkl moms: 1 226,25 kr

Referens

11TBA001
Per : Förpackning om 50 stycken
Begär en offert

Beskrivning

Pallmärkning

  • Pallmärkning som medger snabb identifiering av enskilda lastpallar. Gör att du ser direkt vad som förvaras i kartongerna/förpackningarna på pallarna utan att behöva öppna dessa för att kolla innehållet.
  • Produkten tål vatten, olja och fett.
  • Använd våra Påkörningsskydd: gavelskydd och stolpskydd för att skydda din lagerinredning mot kostsamma skador orsakade av truckar och palldragare.

Produktspecifikationer

Användningsområde
Inomhus
Egenskaper
Tål fett och olja, justerbar omkrets
Färg(er)
Vit
Klister
Nej
Material
Flexibel PVC
Mått
H 75 x L 470 mm
Per
Förpackning om 50 stycken
Vattenavvisande
Ja

Dokumentation

Information livraison

Fraktkostnad

Varorna som säljs via vår webbutik levereras varsomhelst i Sverige. En fraktavgift, som anges i din kundvagn, tillkommer på orderbeloppet.

FRI*: Seton bjuder på frakten oavsett värdet på din order. Leveransavgifterna gäller endast de beställningar som görs via seton-sakerhet.se

*Gäller ej för leverans av skrymmande eller mycket tunga produkter, för leverans av produkter där annat anges eller för leverans utanför Sverige

> Leveransinformation

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng