Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Stolpar med kedja

Behöver du hjälp? Behöver du hjälp? Varför köpa avspärrningsstolpar från Seton? Våra avspärrningsstolpar med kätting är en praktisk, mobil och modulär avspärrningsform som gör det möjligt att på nolltid hägna in och skydda tillträdet till olika arbetsområden inomhus.
Stolparna är gjorda av hållbara plast- och metallmaterial som klarar även tuffa industriella miljöer.

14 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Avspärrningsstolpar med kedja

Avspärrningsstolpar med plastkätting eller stålkätting är perfekta för att hålla personalen borta från farliga och förbjudna områden runt om på arbetsplatsen. De är ett självklart val för dig som letar ett flexibelt avspärrningssystem för avgränsning av både stora och små arbetsområden till lägsta möjliga kostnad.

Varför välja en av våra avspärrningsstolpar?

Våra stolpar är perfekta för temporär eller semi-permanent avspärrning i lager, verkstäder och andra industriella miljöer. De besitter flera viktiga och bra egenskaper:

  • De står stadigt på plana underlag utan att fästas i marken, till skillnad från vissa av våra andra avspärrningsprodukter såsom exempelvis våra skyddsräcken. Eftersom de inte sitter fast går de lätt att flytta och ta bort när de inte behövs längre. Avspärrningsstolparna i detta sortimentet är endast avsedda för inomhusbruk. De är inte tillräckligt stabila för att stå ute på platser där det blåser och där marken kan vara ojämn. Den enda modellen som kan användas både inom- och utomhus är vår avspärrningsstolpe med fyllbar fot som kan fyllas med sand eller vatten som ökar dess stabilitet och minskar risken för att den ska välta omkull om man råkar köra emot eller stöta till den.

  • De är noga utvalda för sin höga kvalitet och gjorda av tåliga material som håller länge utan att rosta när de används i fuktiga och korrosiva miljöer.

  • De går att anpassa till så gott som alla arbetsutrymmen genom att lägga till eller ta bort stolpar och anpassa längden på kedjorna (använd en av våra snabblänkar för att skarva ihop två kedjor).


Praktiska tillbehör

Vi saluför allt från prisvärda avspärrningspaket till enskilda stolpar, kedjor och tillbehör som kan kombineras nästan hur som helst.

Använd våra smarta tillbehör för att få ut så mycket som möjligt av dina stolpar! Tillbehören gör det möjligt att rekordsnabbt skaffa fram säkra avspärrningar:
  • Skylthållare i A4-format för att skapa proffsiga varselskyltar som klipsas fast direkt på stolparna. En idealisk lösning på arbetsplatser där det finns särskilda säkerhetsföreskrifter eller förbud man behöver känna till. Skyltarna kan skrivas för hand eller beställas färdiga från Seton med egen text och/eller piktogram.

  • S-krokar för att hänga fast kedjorna i stolparna.

  • Skruvkrokar för att hänga fast kedjorna i väggen.

  • Snabblänkar för att förlänga eller reparera trasiga kedjor.


Se även våra särskilda sortiment av kedjestolpar för utomhusbruk, fasta trafikpollare och överkörningsbara pollare för avspärrning i trafikerade miljöer.

Missa inte heller våra köstolpar med rep eller utdragbara band för köledning och vägledning av stora folkmängder på exempelvis biografer, muséer och flygplatser.

Använd våra golvskyltar för att uppmärksamma omgivningen på tillfälliga förbud och faror vid arbeten av kortvarig karaktär (städarbeten, reparationsarbeten, etc.). Golvskyltarna går att fälla ihop och har ett inbyggt handtag som gör det lätt att bära dem med sig till arbetsområdet där de vecklas ut och placeras på golvet.