Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Förbudsskyltar för publika lokaler och allmänna platser

Vi saluför ett stort antal förbudsskyltar avsedda för arbetsplatser och lokaler dit allmänheten har tillträde. Dessa förbjuder vissa beteende och ökar på sås sätt trivseln för alla.

Installera skyltarna på ett hållbart och synligt sätt med hjälp av våra särskilda Skyltfästen, skyltstolpar och tillbehör .

61 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Det är viktigt att ta hänsyn till omgivningen när man befinner sig på allmänn plats. Genom att införa speciella trivselregler och förbjuda störande beteenden ökar man trevnaden för alla.

Ett exempel som blivit mer och mer aktuellt på senare år är väl kanske mobiltelefonen. Antalet mobilabonnemang har sedan flera år tillbaka passerat antalet invånare. Detta innebär att det finns flera miljoner mobiler i Sverige. Resultatet är telefoner som ringer i tid och otid. Vem har inte irriterat sig på en telefon som börjat ringa när man till exempel är på bio? Mobiltelefonen förvandlas lätt till ett störningsmoment och därmed har skylten ”Stäng av mobiltelefonen” blivit oumbärlig på biografer, på vissa sjukhus och i områden där den kan störa omgivningen eller känslig apparatur.

Vi erbjuder även ett stort antal andra förbudsskyltar. Se bland annat våra Skyltar "Rökning förbjuden" . Dessa är perfekta på ställen där det är förbjudet att röka (serveringsställen, bensinstationer, skolor, skukhus, etc.) enligt Tobakslag (1993:581).

Skyltarna finns i ett flertal olika material och storlekar. Vår materialguide hjälper dig att välja rätt material.

Vissa varselskyltar har fått ett nytt utseende! Läs mer om europeisk standard EN ISO 7010:2012 som fastställer utformningen av grafiska symboler och varselfärger för säkerhetsskyltar.