Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Trafikspeglar

Undvik olyckor genom att placera trafikspeglar i lager, vägkorsningar och utfarter med dålig sikt. Speglarna finns i ett antal olika modeller och kan användas i alla trafikerade områden. Samtliga produkter från Seton säljs med universala fästen för en enkel installation.

10 produkter

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Filtrera efter :

Placera en trafikspegel i alla skymda och olycksdrabbade vägkorsningar för att minska risken för olyckor. Tack vare spegeln kan förarna se fordon som närmar sig och slipper köra ut i korsningen utan att riktigt veta om kusten är klar. Våra speglar ökar sikten på parkeringar, gator och vägar. Den välvda ytan ger en 90° eller 180° vidvinkel. Storleken anpassas efter platsen i fråga. Som regel kan man säga att ju större spegeln är, desto längre avläsningsavstånd har den.

Alla våra speglar är okrossbara och tål kraftiga vindstyrkor. De säljs med 2 eller 5 års garanti, beroende på vilket material du väljer.

Montera gärna spegeln på en höjd där den syns väl av alla förare. Använd våra Stolpe för parkeringsskyltar för monteringen.

Behöver du en spegel för inomhusbruk? Se fler speglar under rubriken Övervakningsspeglar .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng