Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Kommunikationsradio (komradio) och tillbehör

Är du på jakt efter en walkie-talkie för professionellt eller personligt bruk? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder olika modeller från den amerikanska tillverkaren Midland®.

Våra walkie-talkies är perfekta för bland annat polis, brandkår, industriarbetare och säkerhetsvakter som uppskattar deras robusta utförande, pålitlighet och smarta funktioner.

6 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

En kommunikationsradio (komradio) är ett smidigt kommunikationshjälpmedel som gör det möjligt för två eller flera personer att hålla kontakten när sikten eller avståndet hindrar dem från att prata med varandra på vanligt vis. Den bärbara varianten, den så kallade walkie-talkien, används när man behöver kunna förflytta sig och är perfekt för t.ex. jägare, personal inom industrin och säkerhetsvakter.

Vi erbjuder flera pålitliga walkie-talkies och väl utvalda tillbehör som gör att du får ut det mesta av din produkt. Våra headset gör att du diskret kan kommunicera med personen i andra änden utan att folk runt omkring hör vad som sägs. VOX-funktionen ger dig möjlighet att använda headsetet i röststyrt läge och frigör båda händerna så att du kan fortsätta arbeta som vanligt.