Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Golvmärkning

Seton erbjuder ett mycket brett utbud av självhäftande markeringsband. Vi har tejp för permanent eller tillfälligt bruk, tejp i standard- eller fluorescerande färger samt reflekterande eller fotoluminescerande tejp. Hög kvalitet är den gemensamma nämnaren för vår golvtejp.

68 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Trucken är den maskin som är inblandad i flest olyckor på svenska arbetsplatser. Den vanligaste olyckstypen är kollision eller påkörning. Av alla anmälda olyckor sker över 60% i produktions- eller lagermiljö. Välorganiserade och välutrustade lager kan förebygga många av dessa olyckor.

Följande lösningar är exempel på åtgärder som ökar säkerheten för dina arbetstagare:

Signalera typiska riskzoner (områden runt pallställ, maskiner och lastpallar) med hjälp av en tydlig golvmarkering eller en målarfärg. Välj färger som kontrsterar mot golvet för en optimal synlighet. Vi rekommenderar en kombination av de klassiska varningsfärgerna svart och gult. Se vår Golvmärkning samt vår Målarfärg och sprayfärg .

Kombinera golvmarkeringen med fysiska avspärrningar för optimalt skydd. Dessa placeras ut mellan arbetsplatsens trafikzoner och gångvägar för att förebygga kollisioner mellan lastfordon och fotgängare. Se vårt utbud av påkörningsskydd, skyddsräcken och staket.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng