Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Övriga varningsskyltar

Se till att arbetstagarna är medvetna om riskerna i arbetet genom att identifiera alla potentiella riskkällor med en tydlig varselmärkning.

Här hittar du skyltar som varnar för allmänna faror, heta ytor, låga temperaturer, etc. Skyltarna uppfyller kraven i AFS 2008:13 och ISO 7010 vilka fastställer utformningen av grafiska symboler och varselfärger för säkerhetsskyltar.

60 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Arbetsgivaren har huvudansvaret för de anställdas säkerhet. Där arbetsplatsens risker inte kan elimineras eller begränsas i tillräcklig utsträckning är denne skyldig att använda sig av skyltar och annan varselmärkning.

I enlighet med AFS 1997:11 ska skyltarna "[...] så långt som möjligt installeras på lämplig höjd och i ett läge som passar siktlinjen med hänsyn till eventuella hinder. Skyltarna skall placeras antingen vid ingången till ett riskområde eller i omedelbar närhet av en särskild fara eller särskilt föremål. De skall också placeras på en plats med god belysning och som är lätt att se och nå."

Montera dina skyltar på ett synligt och varaktigt sätt med hjälp av våra Skyltfästen, skyltstolpar och tillbehör .

Vi säljer ett stort antal varningsskyltar. Välj mellan flera olika material, format och utföranden. Vår materialguide hjälper dig att välja rätt material.

Vissa varselskyltar har fått ett nytt utseende! Läs mer om europeisk standard EN ISO 7010:2012 som fastställer utformningen av grafiska symboler och varselfärger för säkerhetsskyltar.