Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Utrymningsutrustning

Vi lagerför det du behöver för att utrusta dina utrymningsledare! Med hjälp av rätt material och träning kan utrymningen ske på ett effektivt och säkert sätt.

Här hittar du allt från reflexvästar och armbindlar för identifiering av personen som leder utrymningen till megafoner som gör att denne kan göra sig hörd även i högljudda och panikartade situationer.

17 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Det är utrymningsledarens roll att se till att utrymningen av den brinnande byggnaden sker under lugna och ordnade förhållanden.

Vi saluför den utrustning som behövs för att identifiera utrymningsledaren. Vi erbjuder dessutom tutor och megafoner som denne kan använda sig av för att dra åt sig uppmärksamheten och kommunicera med folk runt omkring.

Minska risken för allvarliga olycksfall och skador genom att se till att rutiner för utrymning är väl inövade. Utrymningsövningar ingår i det systematiska brandskyddsarbetet och bör hållas åtminstone en gång om året. Läs våra tips på hur du lyckas med dina utrymningsövningar.

Se även våra Utrymningsskyltar , Nödljusarmaturer och strålkastaraggregat och Efterlysande markeringar (vägledande markeringar och varningsmarkeringar) för identifiering av utrymningsvägar och nödutgångar.

Se fler ficklampor, pannlampor och handlampor i kategorin Ficklampor, pannlampor och strålkastare .


För att utrymningen ska gå så snabbt som möjligt i en nödsituation gäller det att alla vet vem utrymningsledaren är samt att denne kan göra sig hörd så att instruktioner och viktig information når ut till alla. Se våra armbindlar, Reflexvästar samt vår Megafon .