Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Brandskyltar: brandlarm och larmknappar

Ju snabbare man påbörjar utrymningen av en brinnande byggnad, desto större är chanserna att alla tar sig ut oskadda.

Larmknappar används för manuell aktivering av brandlarmet och är oerhört viktiga. Det räcker däremot inte att enbart se till ATT de finns. Det är minst lika viktigt att folk vet VAR de finns. Markera larmtryckknapparnas placering med hjälp av våra brandskyltar.

12 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Brandlarm räddar liv! Det är oerhört viktigt att du varskor omgivningen så snart du upptäcker branden. Tryck på närmaste larmtryckknapp, använd en mistlur eller en visselpipa... Alla sätt är bra utom de dåliga när det gäller att varna andra och se till att de tar sig ut ur den brinnande byggnaden så snabbt som möjligt.

Använd våra brandskyltar för att identifiera lokalens brandlarmsknappar. En tydlig märkning gör att man slipper springa runt och leta efter larmknapparna i en nödsituation. Välj en av de fotoluminescerande modellerna för att garantera maximal synlighet i alla ljusförhållanden.

Våra skyltar uppfyller kraven i AFS 2008:13 och EN ISO 7010:2012 vilka fastställer utformningen av grafiska symboler och varselfärger för säkerhetsskyltar. Läs mer om europeisk standard ISO 7010.

Skyltarna finns i ett flertal olika material, format och utföranden. Vår materialguide hjälper dig att välja rätt typ.

Se även vårt sortiment av Brandvarnare och kolomnoxidvarnare , Signalhorn och megafoner .