Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Skyltar

Ta hjälp av våra arbetsmiljöskyltar för att skapa en trivsam och säker arbetsplats.

Vi erbjuder ett stort antal skyltar för diverse märkning, påbud, varning och förbud. Varje skylt kan fås i flera olika utföranden (skyltar, dekaler, etiketter på rulle) för en varaktig märkning i alla situationer och arbetsmiljöer.

Risker som inte kan undvikas eller begränsas genom tekniska skyddsåtgärder eller särskilda arbetsrutiner måste varselmärkas enligt AFS 2008:13.

Vi är experter på skyltar och varselmärkning! Hos oss hittar du ett varierat utbud av varningsskyltar, förbudsskyltar och påbudsskyltar. Vi har även ett stort antal utrymningsskyltar och brandskyltar. Oavsett vilken slags skylt du är på jakt efter är vi säkra på att du hittar den hos oss. Förutom ett varierat standardsortiment erbjuder vi även ett antal specialtillverkade skyltar. Du som inte riktigt hittar en skylt du känner dig nöjd med bland våra standardskyltar har möjlighet att skapa en skylt med egen text och/eller logotyp i valfritt material och i valfri storlek. Använd vårt designverktyg för att utforma, se och köpa dina måttbeställda produkter direkt online.

De flesta av våra skyltar är försedda med symboler utformade enligt kraven i ISO 7010:2012. Denna nya standard syftar till att göra säkerhetsskyltarna lättare att tyda och gäller i alla europeiska länder.

Se även våra Parkeringsskyltar , Vägskyltar, välkomstskyltar och hänvisningsskyltar i väderbeständiga material för skyltning i utemiljöer.

Se även våra Nödljusarmaturer och strålkastaraggregat , Efterlysande markeringar (vägledande markeringar och varningsmarkeringar) och produkter för Golvmärkning .

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats. Stäng