Kontakta oss

Snabboffert

0201 203 192

Min kundvagn (0)

Hållare och tillbehör för rörmärkning

Vi erbjuder ett mindre sortiment av märkprodukter som används där vår klassiska rörmärkning av en eller annan anledning inte kan användas. Här hittar du bland annat våra Snap-On-hållare och vår speciella sprayfärg.

13 artiklar

Filtrera efter Sortera efter

Rutnät Lista

Vi är experter på märkning. Hos oss finns lösningar för de flesta behov.

I vissa situationer går det inte att använda sig av en självhäftande rörmärkning. Är rören oljiga, rostiga eller mycket smutsiga kan märkena ha svårt att fastna. I dessa fall används alternativa märkprodukter som fästes vid rören utan klister.

Vår sprayfärg är speciellt framställd för märkning av rörledningar. De olika färgerna gör att du kan identifiera innehållet med hjälp av speciella färgkoder. Märkfärgerna fastställs av SS 741:2013 - Märkning av gas-, vätske- och ventilationsinstallationer. Använd eventuellt våra Schabloner för en snygg och prydlig märkning.

Våra hållare rullas runt eller fästs direkt på rören. De är mycket hållbara och kan anpassas till rör av alla storlekar. De så kallade Snap-On-hållarna används i kombination med våra klassiska etiketter. Dessa klistras fast på hållaren som i sin tur fästs runt röret. Se vårt utbud av Rörmärkning enligt CLP .